Преса

Преглед на печата – 22 април

Вестниците в ХасковоНезаконните таксита на трупчета за 6 месеца„, е водещото заглавие в днешния брой на „Новинар Юг“. 1,35 лв. на километър – таван за хасковските бакшиши, ще обсъжда ОбС.

„Параклис превари храма в „Орфей“, е другото чело от първа страница с пренос на втора. Откриват „Св. Мина“ за Деня на светеца наесен, достъпен е не само за живеещите в комплекса от затворен тип, а за всички жители на квартала.

„Спестиха иск за 11 млн. лв. срещу хасковска депутатка“, също дописка от челната страница на вестника. Държавата не успя вчера да предяви граждански иск срещу хасковската депутатка и бивша социална министърка Емилия Масларова, заместника й от кабинета „Станишев“ Димитър Димитров, бившия главен секретар на ведомството Иван Пенев, бизнесмена Венцислав Драганов, Михаил Методиев и Росен Стефанов.

„Бракониери трошат джип на инспектор“, материал от първа страница с пренос на трета. Разбиха с арматура предното стъкло на Вълко Костов, преди това му накълцаха гумите, допълва изданието.

„Французи и италианци напират за сирачета“, дописка от втора страница. Френско и италианско семейство искат да осиновят дете от областта, цитира вестникът Регионалната дирекция за социално подпомагане.

И едно спортно заглавие в броя: „Галина отново с рекорд на 100 м“. Харманлийската лека атлетка отнесе конкуренцията на мемориалния турнир „Цветанка Христова“.

„За Великден намериха дом на двегодишно момиченце“, с това заглавие открива броя си другият местен всекидневник „Хасковска Марица“. 13 деца от областта настанени в приемни семейства, социалните проучват още 8.

„Агенцията по храните: Не купувайте боя със забранени Е-та“, четем още в броя. Внимавайте да не развалите празника с негодни продукти, не купувайте яйца и други хранителни продукти от нерегламентирани търговски обекти, съветват от Агенцията.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button