Преса

Преглед на печата- 12 май

Преса„Хасково плаща от 10-те милиона“- водещо заглавие в днешния брой на „Новинар юг“. Заради запора на общинските сметки досега фирмите изпълнители облагородяваха градската среда с банкови кредити, пише вестникът.

Над главата със снимка-отправка към стр. 2 и 12: „Бойко даде рамо на Медицинския в Бирената“. Премиерът пи кафе с мед, депутатът Петров- студена вода, разказва още вестникът за посещението на министър-председателя Борисов в Хасково вчера.

Още акценти от 1 стр.: „3 400 лева стипендии раздадоха в „Златаров“, „Иво Димов замшеф на вероизповеданията“ и „Елегия за легията“.

„Наредиха графики, вдъхновени от поезия“- заглавие от 2 стр. в „Новинар юг“ с адрес Димитровград. Също тема на страницата: „Палатата обучи 40 работодатели“.

„Лудия не жали ареста за изнасилване“- водеща тема от 3 стр. Теньо Стоилов се съблича гол в килията. Дрехи в кръв и косми, за които се предполага, че са на похитената жертва, пратени за ДНК-експертиза, разказва вестникът.

„Шофьорът убиец при баба си и на психосеанси“- също акцент от 3 стр. за 23-годишния симеоновградчанин, който уби в катастрофа шестима младежи на Великден.

Интервю с политолога проф. Евгений Дайнов на стр. 4 със заглавие: „Ако се кандидатира за президент, Бойко Борисов ще изгуби“.

„Искат Мила в Косово“- водеща тема от спортната стр. 5. Другият вариант е хасковската хандбалистка да заиграе в Гърция, пише в подзаглавие „Новинар юг“.

На стр. 6 „Памет“: „Как загинаха Дойчин и Емил“.

Интервю с хасковската хандбалистка Тенгиз Куца- на стр. 7.

„Синът на Катя Чалъкова иска да лети в кралската авиация“ – водеща тема от последната стр. 12 на „Новинар юг“.

„Кметството глобява фирма, която няма бизнес в общината“- акцент над главата в днешния брой на другия всекидневник „Хасковска Марица“. Още по темата- на стр. 3.

„Бойко Борисов „удря“ рамо за медицинския колеж в Хасково“- водещо заглавие за 1 стр. на „Хасковска Марица“ днес.

„Данаил е в Симеоновград?“- според съгражданите му семейството умишлено го крие от страх от отмъщение, пише вестникът за шофьора     , който уби шестима в катастрофа на Великден в Симеоновград.

„СДС отиде при Фуат Гювен“- също акценти от 1 стр.

„Бай Байрям на върбата от 3 години“- водещо заглавие от 2 стр. Останалите теми: „Характери“ откри международния театрален фест“- дописка с адрес Тополовград, „70+ на „Китна Тракия“ и „Полицаи влезнаха в класните стаи“.

За 3 стр. водеща тема е как от КОРЗ-Хасково санкционирали столична бизнес дама за рекламна табела.

Темата на броя на стр. 4: „Отличен 5.79 за Випуск 2011 от Езиковата“. Седем хасковски училища изпратиха абитуриенти в деня на св. Св. Кирил и Методий, разказва вестникът.

На стр. 5 в „Хасковска Марица“- писателят Иван Енчев: „Завистта само гробът я лекува“

За спортната стр. 6 водеща тема е: „Двама хасковлии на „Ролан Гарос“.

„Стефан Командарев заснема ивайловградска драма“- акцент от последната страница на „Хасковска Марица“ днес.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button