Преса

Преглед на печата – 13 май

Преса„Примамват с лакомства деца за имунизация“, пише във водещото си заглавие днешният брой на „Хасковска Марица“. Боцкат ударно рискови групи срещу детски паралич по препоръка на СЗО.

„Пияни абитуриенти поломиха Хасково“ е другото чело от първа страница. Вандали с качулки срутиха училищна ограда, развеселени младежи отнасят глоби за опасно шофиране.

„Кнапен: Впечатлен съм какво сте направили за Шенген“, дописка също от първа страница. Става дума за посещението на холандския министър по европейските въпроси и международното сътрудничество Бен Кнапен на ГКПП – Капитан Андреево, за да се увери на място в готовността на страната ни за присъединяване към Шенгенското пространство.

„Асфалтират две села в Стамболово за 3,4 млн.лв.“, четем още на челната страница. Пълното обновяване на улиците в две от селата на територията на община Стамболово – Кралево и Маджари, ще започне до няколко месеца.

И още една дописка от първа страница: „Почва ремонтът на училището в Ивайловград“. 1 453 852 лв. са отпуснали от Междуведомствената комисия за възстановяване и подпомагане към Министерския съвет, за премахване на съществуващата постройка и изграждане на ново крило към сградата на СОУ „Христо Ботев“ в Ивайловград.

„Георги Димитров влиза в партията на Валери Симеонов, ще цепи Атака“, е водещият материал от втора страница. Алексей Петров ги финансира, твърди Волен Сидеров, е допълнението към заглавието.

„МБАЛ – Хасково с нов шеф“, с това заглавие открива броя си другият хасковски всекидневник „Новинар Ю“. Д-р Тодор Пандов: Аз падам, друг ще ме смени и толкоз, пише в подзаглавието на материала.

„2000 ваксини за рисковите“, е заглавието, придружено със снимка. Два екипа на Регионалната здравна инспекция имунизират против полиомиелит малчуганите в кварталите „Хисаря“ и „Република“. Кампанията е започнала в края на април и ще продължи до 31 май.

„Четири на по 13 родиха в Хасково“, заглавието е водещо за втора страница. Съседния Димитровград отсрамват две 14-годишни първескини, е подзаглавието в материала.

„Грък на 4 ракии се сби с полицаи“
, челен материал от трета страница. Георгиос Дотсидис осъден по указа за борба с дребното хулиганство, повдигат му още 2 обвинения.

Едно спортно заглавие в броя: „Хандбалистки търсят един 2 бона за Турция“. Жените поканени на топ турнири в Турция, нямат пари да отидат.

„Малчугани учат откъде идват бебетата“, „Град удари 3 села“, „Никой не ще мерцедеса на Йовчева“ – всичко това – в днешния брой на „Новинар Юг“.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

6 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
13.05.2011 10:08 10:08

Георги Димитров / джозето / може да бъде лидер само на една партия – партията на импотентните и инфантилни идиоти. Това недоразумение е карикатура и олицетворение на цялата ни политическа система…

Анонимен
Анонимен
13.05.2011 18:45 18:45

ГОШКО-ПЛИТКАТА И НА ЛУНАТА ДА ИДЕ, И ТАМ ЩЕ ГО РАЗБЕРАТ КАКЪВ ДОЛЕН ПЕДАЛ Е. НА НЕГО МУ ДАЙ САМО ДАЛАВЕРА ДА ИМА. АМА И СКАТАДЖИИ И ТЕ СА СЪЩИТЕ, ЩОТО ГО РАЗБРАХА КАКВО ЛАЙНО Е, И ПАК СИ ГО ДЪРЖАТ. НАПРАВЕТЕ СИ ИЗВОДА ЩО ЗА ЕВРЕЙСКА ОРГАНИЗАЦИЯ Е ПАРТИЯТА НА ВАЛЕРИ СИМЕОНОВ

Анонимен
Анонимен
13.05.2011 21:38 21:38

ПОРЕДНАТА ЕВРЕЙСКА СХЕМА В НАЦИОНАЛИСТИЧЕСКОТО ДВИЖЕНИЕ!!!ЗАЩО НАЦИОНАЛЕН ФРОНТ ЗА СПАСЕНИЕ НА БЪЛГАРИЯ???КОГО ЗАБЛУЖДАВАТЕ С ВТОРИЯ СЕРИАЛ НА АТАКА,АМИ КРЪСТЕТЕ СИ ГО ДИРЕКТНО ПО ЕВРЕЙСКИ-ОТЕЧЕСТВЕН ФРОНТ.ГОШО ПЛИТКАТА МОЖЕ ДА СИ Е И ПЕДАЛ И ИМПОТЕНТЕН,НО ПО-ЛОШОТО Е,ЧЕ Е ПОТОМСТВЕН КОМУНИСТ В ЧЕРВАТА СИ.ДЯДО МУ Е ПОЛУЧАВАЛ ПЕНСИЯ,КАТО БОРЕЦ СРЕЩУ ФАШИЗЪМЪ И КАПИТАЛИЗЪМЪ.ТО В БЪЛГАРИЯ,ЧЕ НЕ Е ИМАЛО ФАШИЗЪМ,ЗА СЪЖАЛЕНИЕ,КАЗВАМ ЗА СЪЖАЛЕНИЕ,ЗАЩОТО АКО ИМАШЕ ТАКЪВ,ТО НЯМАШЕ КОГО ДА ПЕНСИОНИРАТ ПО-КЪСНО.БЕДАТА Е В ТОВА,ЧЕ ТАКИВА ОЛИГОФРЕНИ ВИНАГИ СА СЕ НАМЪРДВАЛИ В ПОЛИТИЧЕСКИЯ ЖИВОТ,САМО И ЕДИНСТВЕНО С ЕДНИЧКАТА ЦЕЛ-ДАЛАВЕРА ЗА ТЯХ,А МОР И БЕЗХАБЕРИЕ ЗА НАС.КАКВО ПРАВЕШЕ ГОШКО-ПЛИТКАТА,КАТО БЕШЕ ДЕПУТАТ В АТАКА???АМИ ОСВЕН ДА СЕ РАЗКАРВА С ПОДАРЕНИЯ МУ МОТОР ОТ ДПС ПО ГРАДЪ,НИЩО ДРУГО.ТОЙ ДОРИ НЕ ЖЕЛАЕШЕ ДА СЕ СРЕЩА С ЧЛЕНОВЕТЕ НА ОРГАНИЗАЦИЯТА,КАМО ЛИ С ГРАЖДАНИТЕ.КОГАТО В ЦЕНТРАЛАТА НА АТАКА РАЗБРАХА ЗА ПОДАРЪКА НА ДПС И ДРУГИ ЕДРИ БАКШИШИ ОТ КМЕТОВЕ И КАНДИДАТ КМЕТОВЕ МУ БИХА ШУТА.ПОСЛЕ ТИПИЧНО ПО ЕВРЕЙСКИ РЕШИ ДА СИ ЗАПАЛИ ГАРАЖА,ХЕМ ДА СЕ НАПРАВИ НА ЖЕРТВА,ХЕМ И ДА НЕ НАПОМНЯ НА ХОРАТА ЗА ПОДАРЪЦИТЕ.ТОВА СА ЕДНА МНОГО МАЛКА ЧАСТ ОТ ВЪТРЕШНИЯ ЖИВОТ НА НЯКОГАШНАТА АТАКА.МНОГО ДРУГИ ПОМИЯРСКИ ФАКТИ МОГАТ ДА СЕ ОПИШАТ.НЕ Е НУЖНО ДА ПРАВИМ РОМАН.НЕКА МУ ПОЖЕЛАЕМ ДА ПОРАБОТИ САМ И ДА СИ ПОСТИГНЕ ОТНОВО ЗАВЕТНАТА МЕЧТА ДА СТАНЕ ДЕПУТАТ.ПЪРВИЯ ПЪТ БЕШЕ ПОДАРЪК ОТ СЪДБАТА.ХА СЕГА КАРАЙ ГОШЕ ПО ЕРАРХИЯТА И СИ БЪРКАЙ В ТВОЯ ДЖОБ ЗА ДА УСЕТИШ ВКУСЪ НА ХЛЯБА,КЪМ КОЙТО ПАК СЕ СТРЕМИШ……………………………………..

шелемберг
шелемберг
13.05.2011 22:01 22:01

Гоше гоше много си малък и жалък.Правиш каквото ти
кажат-не можеш и кенефа да отидеш сам.Колко ти платиха чуфутите за това.Каква ти партия бе п**ал ти
нищо не можеш да направиш сам.

Анонимен
Анонимен
14.05.2011 20:17 20:17

ДОРИ И СВИРКА НЕ МОЖЕ САМ ДА СИ НАПРАВИ, ЩОТО СИ НЯМА КАКВО ДА НАЛАПА. ЗА ТОВА ЦЯЛ ЖИВОТ СИ ПАТИМ ОТ ТАКИВА КАТО НЕГО – С ГОЛЕМИ КОМПЛЕКСИ И МАЛКИ ПИШКИ.

Анонимен
Анонимен
15.05.2011 21:51 21:51

ДОБРЕ Е ХАСКОВЛИИ ДА ЗНАЯТ И НАУЧАТ,КАКВО СТАНА С ПОДПИСКАТА НА СКАТ,НА КОЯТО УЖ БЕШЕ ЕКСДЕПУТАТА ОРГАНИЗАТОР.НАЕ ДВАМИНА ВИВШИ ЧЛЕНОВЕ НА АТАКА И ГИ СЛОЖИ ПРЕД ФОНТАНА СРЕЩУ БИВШЕТО КИНО АИДА.ОБЕЩА ИМ ЧЕ ЩЕ ИМ ПЛАЩА ПО ДЕСЕТ ЛЕВА НА ДЕН.ДАДЕ ИМ ПАРИ ЗА ПЪРВАТА СЕДМИЦА И ЗАБРАВИ ЗА ОСТАНАЛИТЕ ТРИ.ТОВА КАКТО И ДА Е,А НАЙ ИНТЕРЕСНОТО БЕШЕ,КОГАТО ВЕЛИЗАР ЕНЧЕВ ДОЙДЕ В ХАСКОВО И ПОИСКА ПОДПИСКАТА,ГОШО ИЗЧЕЗНА И НЕ СЕ ПОЯВИ ПРЕД КАМЕРИТЕ НА СКАТ,А СЪЩО И ПОДПИСКА НЯМАШЕ.ОБЯВИЛ,ЧЕ БИЛА ОТКРАДНАТА И Я НЯМАЛО.ВЕЛИЗАР ЕНЧЕВ БЕШЕ КРАЙНО ОГОРЧЕН ОТ ВСИЧКО ТОВА.ДВАМАТА БИВШИ ЧЛЕНОВЕ НА АТАКА НЕ ЗНАЕХА НИТО КЪДЕ Е ГЕОРГИ,НИТО ПЪК КЪДЕ Е ПОДПИСКАТА.ПО-КЪСНО СЕ ЧУ ВЕРСИЯ,ЧЕ ГОШО СЕ СПАЗАРИЛ С ТУРЦИТЕ ОТ ДПС И ТЕ МУ Я ОСРЕБРИЛИ.В ТОВА НИКОЙ НЕ СЕ УЧУДИ,ЗАЩОТО ВЕЛИКИЯ ЕКСДЕПУТАТ ОТ АТАКА ТАМ МУ Е СИЛАТА.САМО ДАЛАВЕРКИ И ПАРИЦИ ЗА НЕГО,А ДРУГИТЕ ДА МУ ВЪРШАТ РАБОТАТА И МУ БЪРШАТ ПОСРАНИЯ ЗАДНИК.

ДА МУ Е ЧЕСТИТО НА ВАЛЕРИ СИМЕОНОВ ХАСКОВСКИЯ ВАРИАНТ НА СИДЕРОВ.ЖАЛКА ИСТОРИЯ И ЖАЛКИ ХОРА КЕПЕЗЯТ НАЦИОНАЛИЗМА И НАРОДНИТЕ ЦЕННОСТИ.

Back to top button