Преса

Преглед на печата – 19 май

Вестниците в Хасково„Двама пазят 1 на матурата по испански“– водещо заглавие в днешния брой на „Новинар юг“. В хасковски гимназии преписали на първия изпит с джиесеми в чорап, пише вестникът. Втората задължителна матура по избираем предмет е днес.

Над главата със снимка-отправка към стр. 2: „Добрев замминистър, областният Данев депутат“. 3 дами и Нанев остават кандидатите на ГЕРБ за хасковски градоначалник, пояснява вестникът.

Още акценти от 1 стр.: „Още 67 000 лв. за „Света Екатерина“, „Лампа засича рак на кожата“ и „Виповете на ПМГ превземат Острова“– снимка-отправка към стр. 6.

„ВиК-шеф фаворит на ГЕРБ за димитровградски кмет“– водещо заглавие от 2 стр. в „Новинар юг“. Също тема на страницата: „Стопани не щат субсидия за 28 000 дка пасища“.

„Дилърът с анхидрида гледал канабис на село“– водеща тема от 3 стр. 4 култивирани растения и амфетамин откриват криминалисти в къщата му в Златна ливада, пише в подзаглавие вестникът.

Интервю с отец Стефан, бивш депутат, на стр. 4 със заглавие: „Как да гласувам, като няма никакъв избор?“.

„250 борци на тепиха в Димитровград“-водеща тема от спортната стр. 5.

На стр. 6 „Новинар юг“ представя „Звезден експерт № 1 на випуска“– Мирослав Радомиров стана първенец в ПМГ „Акад. Боян Петканчин“.

Интервю с президента на „Асти-волей“ Петър Бойчинов- на стр. 7: „Наесен 150 деца ще тренират волейбол“.

„Димитровградските миски- в риалити“ – водеща тема от последната стр. 12 на „Новинар юг“.

„Пускат на търг летище Узунджово“– акцент над главата в днешния брой на другия всекидневник „Хасковска Марица“. Още по темата- на стр. 2.

„Делян Добрев- зам.-министър, Данев- депутат, Нанев- областен“– водещо заглавие за 1 стр. на „Хасковска Марица“ днес. Кадрова въртележка в ГЕРБ, извънредно заседание на областното ръководство днес, пише още вестникът.

„Майки в потрес: вкараха 20 деца при родилки“
, „Спортисти от дом „Асен Златаров“ със стипендии от „Стани богат“ и „Таланти от „Заря“ свирят за именит цигулар“- също акценти от 1 стр.

„Свиленград ще си партнира с чехи“– заглавие от 2 стр. Още теми от страницата: „Чистят от манган тръбите на Марийно“ и „Велопоход организират млади гербери“.

За 3 стр. водеща тема е „Съдят хасковлия, хулиганствал пред прокурор“. С гладна стачка Петър Желязков иска да му бъдат върнати ипотекирани пред банка имоти, пише в подзаглавие вестникът. „Пробват корупционно колебливи ли са 146 кандидат-митничари“– също акцент от 3 стр.

Темата на броя на стр. 4: „2 000 евро за наши сестри в Италия“. Компания търси учители да забавляват децата в курортите, пише вестникът.

На стр. 5: „Стадион „Хасково“ стана на 50 години“.

Тема от спортната стр. 6: „КБ „Димитровград“ дири нова отборна титла“.

„Мажоретки на парад в Любимец“– акцент от последната страница на „Хасковска Марица“ днес.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button