Преса

Преглед на печата – 30 май

Преса„Пак по 150 лева за първолак“– водещо заглавие в днешния брой на „Новинар юг“. Ако детето не тръгне на училище, родителите връщат държавната помощ, пише вестникът.

Над главата със снимка-отправка към стр. 3: „Дъщерите на пребития сараф познали единия от гангстерите“- състоянието на Стоян Стоянов, който бе пребит в дома си на димитровградския бул. „Ст. Стамболов“, се подобрява, разказва „Новинар юг“ на 3 стр. днес. Още един акцент от 1 стр.: „Събор в Голямо Асеново почете земята“.

„Пиратско шоу насъбра малчугани“– водещо заглавие от 2 стр. в „Новинар юг“ с адрес Димитровград.

Хасковска тема от страницата: „Новото мнозинство бойкотира заседанието на ОбС-Хасково“.

И още: „Областната Узунова: Кметът не дава знамена за зарята“. „Влак без пари за 16 многодетни“ и „80 човека с безплатни прегледи в МБАЛ“ – останалите заглавия от 2 стр..

„Русев кандидат за шеф на Апелативния съд“– тема от 3 стр. „Хирург става детектив, отарашиха вилата му“- също заглавие от 3 стр. с адрес с. Тракиец.

Интервю с анализатора Юлий Павлов на стр. 4 със заглавие: „Само ГЕРБ има полза от избори 3 в 1“.

„Финансистките първи на бадминтон в България“– водеща тема от спортната стр. 5.

Пространно интерва с новия областен управител на Хасково Ирина Узунова на стр. 6 и 7 в „Новинар юг“: „По-добре битка на идеи, отколкото игра на инат“.

„Хасковлийката Вики със златен колан на белиденс“
– водеща тема от последната стр. 12 на „Новинар юг“.

„Сити път“ с преференции при покупка на общински имоти– акцент над главата в днешния брой на другия всекидневник „Хасковска Марица“. Още по темата- на стр. 4.

„Стопани: В ЕС произвеждат боклуци, нас ни скъсват от проверки“– водещо заглавие за 1 стр. на „Хасковска Марица“ днес. Зеленчуците родно производство поевтиняват, купувачите търсят българското, пише още вестникът.

„Седмокласници се потят над математика днес“ и „Митрополит Николай освети храм в Злато поле“ – също акценти от 1 стр.

„Пак се покланяме разделени пред Ботев“– водещо заглавие от 2 стр. с адрес Хасково. Община и област организират за втора година две чествания за 2 юни, пише вестникът

Още теми от страницата: „Гости от 5 държави влизат в Александровската гробница“ и „Учителка от Любимец с национален приз“.

За 3 стр. водещата тема е: „Росен Русев единствен кандидат за спецсъда“. Магистратът иска и втори мандат в ХОС, към председателския пост гледа и Миглена Тянкова, пише вестникът.

Темата на броя на стр. 4: „Фирма гушнала над 2 млн. лв. от обществени поръчки“.

На стр. 5: „От земята в България не печелят единствено собствениците“– нотариално заверени договори и таван на арендуваните площи ще спре измамите, смятат специалисти, пише вестникът.

Водещо заглавие от спортната стр. 6: „Пейо Бойчинов мачка на „Судирман къп“. „Валя Трандева с нова шампионска титла“– също акцент от 6 стр.

„Милко Калайджиев пя за юбилей на духовия оркестър“– акцент от последната страница на „Хасковска Марица“ днес с адрес Свиленград.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button