Преса

Преглед на печата – 2 юни

Преса„Внос на инженери от Пловдив“- водещо заглавие в днешния брой на „Новинар юг“. Липсата на специалисти в Хасковско принуждава фирмите да ги издирват из страната, пише вестникът.

Над главата със снимка-отправка към стр. 3: „Чистка в КАТ“- 7 офицери от хасковския сектор с рапорти за преместване. Комисар Петров: Нищо не коментирам, докато не стане факт, разказва „Новинар юг“ на 3 стр. днес.

Още един акцент от 1 стр.: „Третокласници стават плувци за 15 лв“.

„Съдът: Кметството има право да не обслужва длъжници“- водещо заглавие от 2 стр. в „Новинар юг“. Хасковският местен парламент без законови правомощия да задължава служителите на администрацията, пише в мотивите на Темида, обяснява вестникът в подзаглавие. И още от 2 стр.: „Бойко пусна колежа“, „Ученици дариха лакомства на децата от дом „Асен Златаров“, „Знак фантом жили с по 35 лв.“. На 2 стр. и две дописки с адрес Димитровград: „Откриха обновена забавачка навръх 1 юни“ и „90 от уязвими групи с лятно школо“.

„Съдът отряза сериен убиец“, „Осъдиха прокуратурата в Димитровград“ и „Задържаха Таняка за кражба на гориво“- теми от 3 стр.

Интервю с музиканта Ицо Петрофф на стр. 4 със заглавие: „Гейовете политици взеха да се женят“.

„Хандбалистките в Турция само на един турнир“- водеща тема от спортната стр. 5.

„Кралево отказа тютюна, разчита на порцелана“ разказва на стр. 6 „Новинар юг“ днес.

На стр. 7: „Старецът и морето- Съра не е Куин“.

„Дуо от ПМГ разбива на олимпиада по IT“ – водеща тема от последната стр. 12 на „Новинар юг“.

„С фалшиви документи препродават жилище“- акцент над главата в днешния брой на другия всекидневник „Хасковска Марица“. За скандалния случай вестникът разказва на стр. 3.

„В „Орфей“ токът мига като в дискотека“- водещо заглавие за 1 стр. на „Хасковска Марица“ днес. Повреден елемент в трафопост смущава захранването в квартала дни наред, пише още вестникът.

„МС даде зебена светлина за Медицинския“, „Скъсаха 89 кандидат-митничари“, „155 ученици „превзеха“ гарнизон“ и „Съдът: ОбС не може да задължи чиновниците да работят“ – също акценти от 1 стр.

„КАТ раздава играчки вместо фишове“- водещо заглавие от 2 стр. „Дадоха на Свиленград крепостта в Мезек“ и „Без удължен срок за такса смет“ в Харманли- също теми от 2 стр.

На 3 стр: „РИОСВ наложи глоби за 48 бона“ и „Младежи изхвърлят канабис пред полицаи“.

Темата на броя на стр. 4: „Искат премахване на мобилни антени в „Република“.

Интервю с баскетболистката Станислава Станкова на стр. 5 със заглавие: „В Левски съм заради Тити Папазов“.

Ученически игри 2011- водеща тема за спортната стр. 6 със заглавие: „Сребърен требъл на Дървото в гара Левски“.

„Румяна Фрик с изложба в „Кредо“ след „Хилтън“ в Цюрих“- акцент от последната страница на „Хасковска Марица“.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button