Преса

Преглед на печата- 7 юни

Преса„Знаци вампири пият шофьорска кръв“– зловещо водещо заглавие в днешния брой на „Новинар юг“. Скрити в короните на дърветата, указателните табели изпразват джобовете на подведените при паркиране водачи, пише вестникът.

Над главата акцент-отправка към стр. 3: „Дирят убиец, заплашил хасковска съдийка“– Савка Стоянова потвърдила присъдата му, подозират Стайко Иванов и за бомбена заплаха срещу ХОС, разказва „Новинар юг“ на 3 стр. днес.

Останалите теми от 1 стр.: „100 окъснели земеделци губят част от субсидията“ и „Комшия блудства с 13-годишна“.

„Хасковлийки най-добри на „Казанлъшка роза“– водещо заглавие от 2 стр. в „Новинар юг“. Темите от страницата: „Хакер напъна 10 пъти сървъра на данъчното“, „Обновиха църквата в Тънково“, „2 земетресения за 12 минути вчера“, „Притискат фелдшери да стават медсестри“ и „До 10-и ясни оценките на кандидат-гимназистите“.

„Разследват палеж на бус и багер“– тема от 3 стр. „Еколози спасиха 9 костенурки от плен“- също заглавие от 3 стр.

Интервю с вицепрезидента на КТ „Подкрепа“ Димитър Манолов на стр. 4 със заглавие: „Хората с орязани пенсии да си търсят парите от Костов и Станишев“. „Тихо, да не събудим българите“- с тези думи гръцки студенти у нас плашат протестиращите си сънародници- също тема от 4 стр.

„Щангите се върнаха с два златни медала“– водеща тема от спортната стр. 5.

„Преоткрий България“ спасява крепостта Лютица“– темата на стр. 6 в „Новинар юг“.

„Кризата свърши, биеналето се завръща“– тема с адрес Димитровград на стр. 7.

„Петра от „Тангра“ 3-та в джазовия стил“ – водеща тема от последната стр. 12 на „Новинар юг“.

„Проверяват за незаконно строителство на яз. „Клокотница“– акцент над главата в днешния брой на другия всекидневник „Хасковска Марица“ с отправка към стр. 3.

„Млякото от над 10 000 ферми не става за ЕС“– водещо заглавие за 1 стр. на „Хасковска Марица“ днес.

„30 свободни места в поделенията, конкурс няма“ и „Областна администрация с приемни в общините“ – също акценти от 1 стр.

„Дама скара ГЕРБ и БСП в Ивайловград„- водещо заглавие от 2 стр. Още теми там: „Опитаха да хакнат сървъра на общинската хазна“ и „Млади етнографи с награди от „Казанлъшка роза“.

Акцент от 3 стр.: „Хасковлия задържан за блудство с 13-годишна“.

Темата на броя на стр. 4: „Провалена комисия забавя с месец пречиствателната станция„. Откриват обекта през юли, прогнозират от ВиК-Хасково, пише вестникът. И още: „Представители на ИСПА трябваше да инспектират в петък, не дойдоха“.

На стр. 5: „Доброволци усъвършенстват плувните навици на децата“– интервю със специалиста по водно спасяване Антон Наблантов.

Водещо заглавие от спортната стр. 6: „Наша щангистка отказа покана за националния“.

„Куклено царство превзе „Заря“– акцент от последната страница на „Хасковска Марица“ днес. Уникална изложба бележи 10-годишнината на школа „Колорит“, пише вестникът.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
шелемберг
шелемберг
08.06.2011 21:03 21:03

На 8 срещу 9 юни 1923г истинската БА спаси страната.
Беше извърщен преврат с участници ПК Звено и Военни
ят съюз.Целта бе да се свали от власт правителството на
Стамболийски което готвеше промяна в Търновската ко
нституция.С този акт Стамболийси нарушаваше изключи
телно демократичната Търновска конституция.Преврата
успя с един знак спирането на тока за 1 мин.Казармите
в София действат и завземат най-важните учреждения.
Гарата пощата министерствата и сутринта поднасят указ
на Цар Борис 3 да подпише указа за назначаването на
правителство начело с АЛ.Цанков.Съдбата на Стамболийски е зловеща.Той бяга от Славовица но макар и преоблечен като дървар е бил познат и откаран при власта.Жестоко е убит той и брат му Васил.
Това наистина е много жестоко.С преврата България начело с нейното правителство създава условия за политическа дейнос на всички партии вкл. и за БКП.След няколко години България е на първо място на
Балканите .А сега……………………….

Анонимен
Анонимен
09.06.2011 8:27 8:27

А СЕГА НЯМА С КОЙ ДА СЕ НАПРАВИ ПРЕВРАТ.ПОЛИТИЧЕСКИТЕ МАЙМУНИ НАЙ-НАПРЕД ЛИКВИДИРАХА АРМИЯТА,КОЯТО Е БИЛА ВИНАГИ ЕДИН ДЕМОКРАТИЧЕН СТОЖЕР В БЪЛГАРСКАТА ИСТОРИЯ.ЗА СМЕТКА НА АРМИЯТА НИ СЕ НАЗНАЧИХА ПОВЕЧКО ПОЛИЦАИ ОТ МИЛИЦИОНЕРСКИ ФАМИЛИИ,ТОЕС ЗА НИЩО НЕ СТАВАТ,НО УСВОЯВАТ ДОБРЕ ПАРИТЕ ОТ БЮДЖЕТА.ТА С ЕДНА ДУМА НАШАТА ПАРТИЯ МАЙКА СИ ОСИГОРИ ОХРАНАТА И ПРЕМАХНА ЕВЕНТУАЛНАТА ЗАПЛАХА В ЛИЦЕТО НА АРМИЯТА.НО И ТОВА НЕ Е ВСИЧКО!!ЗА ОЩЕ ПО ГОЛЯМА СИГУРНОСТ СИ ДОКАРАХА АМЕРИКАНСКИ МАНГАЛИ В ТРИТЕ БАЗИ,КОИТО ИМ ПОДАРИХА,ЧЕ ТОКУ ВИЖ ТИЯ МИЛИЦИОНЕРЧЕТА ДЕТО ЗАЕМАТ ЩАТОВЕТЕ В ПОЛИЦИЯТА,МОЖЕ ДА СЕ РАЗБЯГАТ,САМО ОТ ДВЕ ТРИ ПИРАТКИ ХВЪРЛЕНИ НА ШЕГА.С ЕДНА ДУМА БЪЛГАРИЯ Е КОЛОНИЯЛНО ПОНЯТИЕ,А НЕ ДЪРЖАВНО И АКО СИ НАПРАВИТЕ ТРУДЪ ПО ВРЕМЕ НА ПАРЛАМЕНТАРНИ ДЕ*АТИ ИЛИ КОМЕНТАРИ ПО ВСИЧКИ МАСОНСКИ КАНАЛИ,ЩЕ ЧУЕТЕ САМО ЗАМЕСТИТЕЛНАТА ФРАЗА НА БЪЛГАРИЯ-ТАЗИ СТРАНА!!!
ЖАЛКО И ЖАЛНА НИ МАЙКА БЪЛГ-АРИИ.

Back to top button