Преса

Преглед на печата – 9 юни

Преса„Колония от профимайки в Динево“– водещо заглавие в днешния брой на „Новинар юг“. Още 4 жени от селото се взимат деца от дом „Надежда“ след пионерката Христина Стоянова, пише вестникът.

Над главата акцент-отправка към стр. 3: „15-годишен изнасилил момче, с условна„- Районен съд-Димитровград гледа процеса при закрити врата, определи кръвнина от 10 000 лв., разказва „Новинар юг“ на 3 стр. днес.

Останалите теми от 1 стр.: „Влак уби разносвач на хляб в Харманли“ и „Двама с марсилска треска за 5 дни“.

„Новото и старото мнозинство „за“ 4 млн.“-
водещо заглавие от 2 стр. в „Новинар юг“ с адрес Хасково. Не мина извънредна докладна на ГЕРБ за 4 хасковски парка, пише в подзаглавие вестникът.

Темите от страницата: „Откриха обновена здравна служба за 804 пациенти“, „Стойнова стои в ОбС на инат на Магарето“, „19 напират за приза на Ари“ и „Първанов в Димитровград като историк“.

„Закопчаха криминално проявен с грам дрога“
– тема от 3 стр.

Интервю с бизнесмена Васил Василев на стр. 4 със заглавие: „Доразпродават държавата, за да вдигнат пенсиите“.

„Баскетболистките в една група с „Левски“ (Сф)“– водеща тема от спортната стр. 5.

„Васа, едни пари, една журналистика“– темата на стр. 6 в „Новинар юг“.

„Димитровград“ ще е в челото следващия сезон“– интервю с мениджъра на футболния отбор Митко Добрев- на стр. 7.

„Обявиха Латев за перфекционист“ и „Джаз триото на 25- нищо не е случайто“ – теми от последната стр. 12 на „Новинар юг“.

„Влак помете 30-годишен на прелез“– акцент над главата в днешния брой на другия всекидневник „Хасковска Марица“ с отправка към стр. 3.

„Двама ухапани от змии в хирургия“– водещо заглавие за 1 стр. на „Хасковска Марица“ днес.Викат Гражданска защита заради влечуго в блок, до 5 000 лв. е глобата за убийство на защитен смок, пише вестникът.

„37 градуса задушиха Хасково“, „37 обекта чакат за туристическия Топ 100“ – също акценти от 1 стр. Вестникът цитира заместник-председателят на местния парламент в Хасково Таня Стойнова в заглавие: „Няма да напускам ОбС“

„Ремонтират пътя за ханче „Клокотница“ с европейски пари“– водещо заглавие от 2 стр. Още теми там: „Чистят реката в Малко Градище“ и „Пет фирми се натискат за трети подем“.

Акцент от 3 стр.: „Събират факти за блудство, с пострадалата работи психолог“.

Темата на броя на стр. 4: „Тополовград прави трети опит да скъса с Хасково“. Общината разкъсана между три области, куп пречки създава това на бизнеса и в ежедневието на хората, пише вестникът.

На стр. 5- интервю с кандидат-президента на БФ „Бокс“ Светослав Стойчев: „Българският бокс иска да се развива, оставим ли го, ще умре“.

Водещо заглавие от спортната стр. 6: „Канят Стайчето за кадем на баражите“.

„Нашенци“ в Димитровград, Хасково чака“
– фотоизложбата на Златко Латев обикаля България, графикът пълен до септември- акцент от последната страница на „Хасковска Марица“ днес.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
09.06.2011 8:40 8:40

ЧЕСТИТА ГОДИШНИНА ОТ ПРЕВРАТА,КОЙТО ОСУЕТИ ПЪРВИЯ КОМУНИСТИЧЕСКИ ОПИТ ДА СЕ ПРОМЕНИ ЕДНА ОТ НАЙ-ДЕМОКРАТИЧНИТЕ КОНСТИТУЦИИ В СВЕТЪ-ТЪРНОВСКАТА…АКО ВЪВ ВЕЛИКОТО НАРОДНО СЪБРАНИЕ БЕШЕ ГЛАСУВАНА И ВЪРНАТА,СЕГА НЯМАШЕ ДА ИМА ГЛАД И МИЗЕРИЯ,А ПОЛИТИЧЕСКИ КРАДЦИ И ПРОСТИТУТКИ ИЗОБЩО НЕПОЗНАТО НЕЩО ЗА НАС ЩЕШЕ ДА БЪДЕ.НО УВИ В ТОВА ВЕЛИКО НАРОДНО СЪБРАНИЕ ИМАШЕ ДЕВЕДЕСЕТ ПРОЦЕНТА КОМУНИСТИ.ОТ ПОТОМСТВЕНИ РАЗБОЙНИЦИ НЕ МОЖА ДА СЕ ВЪРНЕ ОНЯ ЗАКОН,КОЙТО ТЕ ПРЕДИ МНОГО ГОДИНИ СА ГО АТАКУВАЛИ.

Back to top button