Преса

Преглед на печата – 10 юни

Вестниците в Хасково„Баневи под обсадата на булдозерите“ пише в броя си днес „Новинар Юг“. На прицела на ДНСК са 750 м ограда, 630,5 кв.м. площадка за тенис и 408 кв.м. вила, е подзаглавието в материала.

„Кьорфишек за Първанов“ е другата дописка от първа страница с пренос на трета. Служители на НСО и полицаите от Хасково и Димитровград бяха вдигнати на крак, след като мъжки глас с ромски акцент звъннал на телефон 166 и казал да се очаква най-лошото за Първанов.

„Гръмотевици вдигнаха озона над Димитровград“ четем още на водещата страница. В три последователни часа автоматичната измервателна станция „Раковски“ е отчела концентрации на този замърсител над 240 микрограма на кубичен метър въздух.

„Шефът на камарата спаси главни архитекти от глоби“ – заглавието е водещо за втора страница. Регионалното министерство спря санкциите след декларация на архитект Янчо Апостолов, пише в подзаглавието на материала.

„225 книжки на трупчета за отнети контролни точки“ – челен материал от трета страница. Изпитът за възстановяване на шофьорските права най-рано 6 месеца след отнемането на свидетелството.

„5094 търговци горят с до 10 бона, ако нямат връзка с НАП“
четем още в броя. Срокът да свържат касовите си апарати с електронната система на Агенцията е 30 септември.

„Общината иска запорът да падне, предлага имот“ – с това заглавие открива броя си днес другият местен всекидневник „Хасковска Марица“. Делото, на което трябваше да се разглежда искането на община Хасково да замени запора на сметките си с обезпечение на недвижим имот, не тръгна вчера в Хасковския окръжен съд.

„Изследват двама за ешерихия коли“ – дописка също от първа страница. Всички болници в областта са получили указания за откриване и лечение на опасния щам, от който има няколко десетки смъртни случаи в света и повече от 270 заразени.

„Косят тревата в гробищата за Черешова задушница“ четем също на първа страница. Ударно почистване на трите гробищни парка в Хасково върви преди големия християнски празник.

„Тротоарите – разбити , част от „Одрин“ – паркинг“ – челно заглавие от втора страница. Майки тикат колички на зиг-заг, налага им се да ги вдигат на ръце, е подзаглавието в материала.

„Комисия прие пречиствателната станция“, съобщава изданието. Оттук нататък е въпрос на седмица или две е пускането й в експлоатация.

И няколко спортни заглавия в броя: „Свиленград 1921″ оглежда Джими и Левент за треньор“, „Хасково ІІ мачка с 4:2 в контрола“, „50 талантливи кудо-бойци на татамито в „Спартак“.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button