Преса

Преглед на печата – 20 юни

Преса„Златева от днес пак шефка на АБВ-то“- водещо заглавие в днешния брой на „Новинар юг“. Инспекторатът почва седмицата с двама началници, чакат министър Игнатов да реши казуса, пише вестникът.

Над главата акцент-отправка към стр. 3: „Не пуснаха Чатаев от ареста“.

Останалите теми от 1 стр.: „Кървав Менделсов“ и „Мостът в Симеоновград отворен след седмица“.

„Палатата срещу вдигането на минималната заплата“- водещо заглавие от 2 стр. в „Новинар юг“. Темите от страницата: „БСП издига Петров за кмет“, „Плувно лято 2011 стартира с демонстрации по водно спасяване“- две информации с адрес Димитровград. И още: „Актуализираха средищните училища в Стамболовско“.

„Пиян каруцар се фрасна в пасат, нашамари водача“- водеща тема от 3 стр.

Интервю със социолога доц. Д-р Иво Христов на стр. 4 със заглавие: „Борисов и Кунева са двете версии на олигархията за президент“.

„Хасково-2“ може да влезе през задния вход на „В“ група“- водеща тема от спортната стр. 5.

„Гарант в наркоканала на Близнака гори с 4 млн. евро“- темата на стр. 6 в „Новинар юг“.

Интервю с председателя на ХТПП Янчо Янев на стр. 7 със заглавие: „20 г. помагаме на бизнеса да си върши работата“. Хасковската палата е сред първите регионални, припомня още вестникът.

„Съветничка на министър купонясва на мис конкурс“- Пенка Ботева, съветничка на земеделския министър Мирослав Найденов във вихъра на купона в димитровградска дискотека- водеща тема от последната стр. 12 на „Новинар юг“.

„Инвалиди с право на жп помощи в град без влак“- акцент над главата в днешния брой на другия всекидневник „Хасковска Марица“ с отправка към стр. 4.

„Бизнесът: Ръст на заплатите води до съкращения“- водещо заглавие за 1 стр. на „Хасковска Марица“ днес. Възнагражденията да се обвържат с производителността на труда, иска БТПП.

„Автобус запуши в движение“ и „Паркинг се пропука ден след асфалтирането“ – също акценти от 1 стр.

„Конференция раздроби окончателно БСП в Димитровград“- водеща тема от 2 стр. Още акценти там: „Избират нов управител на МБАЛ в Свиленград“, „Тестваха хасковлии за диабетно стъпало“ и „Лисков даде заявка за трети мандат“.

Заглавия от 3 стр.: „Ромска сватба подлуди „Орфей“- органите на реда безсилни, празнуващите имали разрешение за купон на открито, „Вадят проститутки по бельо от нощен бар“ и „Младежи сглобиха от плочки Стена за правата на детето“.

Темата на броя на стр. 4: „Инвалидите в Любимец на тъмно“. Хората с увреждания от региона се жалват от орязани преференции, пише „Хасковска Марица“.

На стр. 5- интервю със старши-треньора на ФК „Димитровград 1947“ Митко Добрев: „Всяка вечер сънувам, че отново заминавам за Африка“.

Водещо заглавие от спортната стр. 6: „Викат отново Славко Кътев в националния“.

„10 награди за млади театрали“- акцент от последната страница на „Хасковска Марица“ днес.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button