Преса

Преглед на печата – 22 юни

Преса„Няма подготвени кадри за работа по проекти“, пише във водещото си заглавие днешният брой на „Хасковска Марица“.  Фирмите наемат и обучават хора, те гледат към чужбина.

„Маджарово набъбна със 150 избиратели за дни“, е другото чело  от първа страница с преноса на втора. Избиратели ударно се регистрират за вота наесен.

„Бойко Борисов открива пречиствателната станция днес“, дописка също от първа страница. Лентата на едно от най-модерните съоръжения за пречистване на отпадни води в България ще бъде прерязана от министър-председателя и министъра на регионалното развитие и благоустройството Росен Плевнелиев.

„ДНСК глоби главния архитект на Тополовград“, четем още на водещата страница. От дирекцията обаче не уточняват какво е нарушението на служителя.

„Юнал Лютфи кандидатът на ДПС за Хасково“, заглавието е челно за втора страница. Още няма окончателно решение, заяви по телефона от Страсбург депутатът, е допълнението в подзаглавието.

„200 лв. глоба за запалено стърнище“, акцентен материал на трета страница. 12 пожара на сухи треви гасиха огнеборците за последните 5 дни.

„ДАА спря опасна маршрутка“, с това заглавие открива броя си другият хасковски всекидневник „Новинар Юг“. Бусът, пътуващ между Първомай и Хасково, е с куп технически неизправности, е подзаглавието в материала.

„Адвокат иска 30 бона от прокурор за обида“, също водещо заглавие от първа страница с пренос на трета. Юристката Зорница Димитрова се почувствала засегната от постановление на обвинителя Палхутев. Темида прекрати делото, е подзаглавието в дописката.

„Обсъждат киноложки център за над милион“, информация с адрес Димитровград. Проект за изграждането на международен киноложки и развлекателен център ще подложи на публично обсъждане този петък в зала „Гросето“ общинското ръководство.

„Труп на овца спеши Агенцията по храните“, също дописка от първа страница с пренос на трета. От ръководството на Агенцията в Хасково ще съставят акт на собственика, който ще бъде издирен по ушната марка. Междувременно ще бъде изпратена екарисажна кола от Варна, която да прибере мъртвата овца.

„Инспекторатът остана с един началник“, заглавието е водещо за втора страница. Възстановената от съда Мариела Златева е представила болничен лист до петък, Иван Панайотов пък е в отпуск до четвъртък. Дотогава нещата ще бъдат в ръцете на експерта Иван Ванчев.

„Софийска инспекция за съдебните полицаи“, „Петима пълни отличници награди димитровградската ПМГ“, „Върнаха се 15 ученици на гастарбайтери“ – всичко това – в днешния брой на „Новинар Юг“.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button