Преса

Преглед на печата – 30 юни

Преса„ФСБ разпитва в Хасково като у тях си“- водещо заглавие в днешния брой на „Новинар юг“. Руски агент насаме в ареста с чеченеца Ахмед Чатаев. Недопустимо е това да се случва, коментира адвокат Веско Георгиев, пише вестникът в подзаглавие.

Над главата акцент-отправка към стр. 3: „Арестуваха Весо Буцата за убийство на длъжник“.

Още теми от 1 стр.: „Паметникът на Съветската армия в Димитровград, ако ООН разреши“ и „Хладното време спаси вилната зона“.

„Заралии и пловдивчани оставиха места в езиковата“- заглавие от 2 стр. в „Новинар юг“. Темите от страницата: „Премиерът уволни гаранта на скандална заменка за 2 млн. евро- председателката на Селскостопанската академия проф. Светла Бъчварова“ и „Палатата с 3-дневен семинар за човешките ресурси в кризата“.

„Съветниците сгафили с разделянето на синята зона“- тема от 3 стр. с адрес Хасково. „Катил ограби детенце, спипаха го бързо“- също заглавие от 3 стр.

„Рушветът убива бизнеса в Гърция“- темата на стр. 4.

„Халф и нападател чакат на „Миньор“ до 11 юли“- водеща тема от спортната стр. 5. Първенството в Югоизточната „В“ група стартира на 21 август с 20 отбора, пише „Новинар юг“.

„Как баскетболът стана № 1 в Димитровград“- темата на стр. 6 в „Новинар юг“.

„Няма коя да разкървави носа на Гюлсен“ пише вестникът на стр. 7. Миниатюрната 16-годишна хасковлийка стана шампионка при жените на боксовия ринг, тренира за европейското злато, разказва вестникът.

 „Мис BG“ загрява с хасковски певици“- водеща тема от последната стр. 12 в днешния брой на „Новинар юг“.

„Лихвар удуши задлъжнял клиент“- акцент над главата в днешния брой на другия всекидневник „Хасковска Марица“ с отправка към стр. 3.

„Общинска аптека аха да увисне без договор с Касата“- водещо заглавие за 1 стр. на „Хасковска Марица“ днес. Преназначават на пожар управителя на „Любимец-Фарма“, опозицията оспорва мандата, пише вестникът.

„Над 150 искат да учат в Медицинския“, „НАП прави денонощни проверки по кръчмите“ и „Международният панаир в Одрин чака 150 000 посетители“ – също акценти от 1 стр.

„Световен шампион тръгва към стола на Лисков през юли“- водеща тема от 2 стр. Може да обединим десния електорат в Харманли, смята Стефан Ботев, пише в подзаглавие „Хасковска Марица“. Още акценти от 2 стр.: „ОбС сгжафи с броенето, ХАС отменя решение“, „Водата в басейните- чиста“ и „С павета стопират инциденти по рампа“.

Заглавие от 3 стр.: „Година условно за подкуп на полицай“. „Весо Буцата задържан за 24 часа за убийството на задлъжнял клиент“ пише и „Хасковска Марица“ на 3 стр.

Темата на броя на стр. 4: „След 15 години синьото гориво потича в Хасково“. Концесионерът на газификацията дари 50 000 лв. за камбанарията, разказва вестникът.

На стр. 5: „Кметът Иванов обрича Хасково на задушаване“.

Водещо заглавие от спортната стр. 6: „Терени с изкуствена трева правят на Кенана“. Над 100 тенисисти до 16 г. се пускат на Източноевропейското първенство в неделя, пише вестникът.

„Таланти от „Заря“ печелят награди с Бах“- тема от последната страница на „Хасковска Марица“ днес.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button