Преса

Преглед на печата – 6 юли

Вестницит в Хасково„Среден вкарва в елитна гимназия“– водещо заглавие в днешния брой на „Новинар юг“. Професионалните ще приемат ученици с оценки под 3.00, пише вестникът в подзаглавие.

Над главата акцент-отправка към стр. 2: „Бисеров кандидат-кмет в София, Юнал Лютфи- в Хасково„.

Още теми от 1 стр.: „Димитровград с екоатракция- каици по Марица“ и „Почват антишапната ограда за 7 млн. лв„.

Протест- бостанджии ще бомбардират с дини„- водещо заглавие от 2 стр. в „Новинар юг“. Темите от страницата: „Ротари дари животоспасяваща апаратура на „Света Екатерина„- дописка с адрес Димитровград и „Морят мароканския скакалец от въздуха„.

Потрошен в катастрофа жали присъда за кражба„- водеща тема от 3 стр. И още от темите там: „400 избирателни урни- повредени“ и „ВАС върна на работа трима митничари„.

Интервю с богослова Дилян Николчев на стр. 4 със заглавие: „Разколът в църквата беше активно мероприятие на ДС„.

Архондев пак национален треньор„- водеща тема от спортната стр. 5. „Трайко Пандов разпитван и убит от свои след Девети„- темата на стр. 6 „Ретро“ в „Новинар юг“.

Боядисай паметник“ пише вестникът на стр. 7.

Миската Хюлия с нощна фоторазходка в Хасково„- тема от последната стр. 12 в днешния брой на „Новинар юг“.

Станчо Бевърлито и „Водстрой“ искали депото в Гарваново„- акцент над главата в днешния брой на другия всекидневник „Хасковска Марица“ с отправка към стр. 3.

Скакалци опоскват 30 000 лв. за 3 дни„- водещо заглавие за 1 стр. на „Хасковска Марица“ днес.  Мароканската напаст порази 7 000 дка в Ивайловград и Маджарово, трепят я от хеликоптер, пише вестникът.

Променят наредбата за помощни средства на инвалидите„, „Вдигат двуметрова ограда срещу шап от Турция“ и „Проучват нагласите за кандидатите на ГЕРБ“ – също акценти от 1 стр.

Болницата иска нова апаратура за ОАРИЛ„- водеща тема от 2 стр. с адрес Хасково. „Любимец харизва борсата, никой не я ще„- също акцент от 2 стр. Пак там: „Подкрепиха кампания за диабет“ и „Върхатев пое два шефски поста„.

Заглавия от 3 стр.: „С табели на три езика напомнят за винетки„, „ХАС отмени решението на ОбС за озвучаването„, „Смрад тормози живеещите в Къс чешме“ и „Археолози съсипват с разкопки мегалити„.

Темата на броя на стр. 4: „Почна подписка срещу приватизацията на пощите„. Станциите изпълняват социални функции в селата, в града- изнервят с опашки, пише вестникът.

На стр. 5- „Памет“: „Дервент“.

Водещо заглавие от спортната стр. 6: „Пиян съдия се гаври с наши хандбалистки„.

Кръшков представя „Брутално„- тема от последната страница на „Хасковска Марица“ днес.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button