Преса

Преглед на печата – 11 юли

Преса„15 на сто от децата- дебелички“- водещо заглавие в днешния брой на „Новинар юг“. Педиатърката д-р Джонева: Пълнотата води до психологически стрес и социално отхвърляне, пише вестникът в подзаглавие.

Над главата акцент-отправка към стр. 6: „Дирят татуиран авер на Ходжата по наркоафера за 6 млн. лв.“. Още теми от 1 стр.: „След 45 г. Мандра пак с венчавка“ и „Галя изтърва медал, чупи рекорд“.

„Експерти от Великобритания и Чехия помагат за обновлението на „Неохим“- водещо заглавие от 2 стр. в „Новинар юг“. Темите от страницата: „Опрощаване 26 бона на 14 майки ще обсъжда ОбС“- дописка с адрес Хасково, „Отчуждават 8 нови заради пътя Крум-Ябълково“ и „22 талиги арестувани за 6 месеца“.

„Кметът на Крум съди ченге за клевета“- водеща тема от 3 стр. Общо 3 иска за 30 бона е завел Георги Ангелов, пише вестникът. И още една тема от 3 стр.: „Огън опустоши 774 дка, 20 пожара за 2 дни“.

Интервю с Алексей Петров на стр. 4 със заглавие: „Борисов знае, че се състезавам, за да печеля“.

„Харманлийка чупи рекорди на световното“- водеща тема от спортната стр. 5.

„Съдът остави трима от куфарните търговци, пренасяли хероин, в ареста, други трима на свобода срещу парична гаранция“- темата на стр. 6 в „Новинар юг“.

„БСП отива на изборите с два счупени крака“- интервю с Райна Йовчева на стр. 7 публикува „Новинар юг“.

„Мистериите на Хухла стават международни“- водеща тема от последната стр. 12 в днешния брой на „Новинар юг“.

„Тартор и две мулета на хероин в ареста“- акцент над главата в днешния брой на другия всекидневник „Хасковска Марица“ с отправка към стр. 3.

„Бизнесдама сезира омбудсмана за тормоз от общината“- водещо заглавие за 1 стр. на „Хасковска Марица“ днес. Емилия Мулетарова е категорична, че няма бизнес в Хасково, чуди се за какво е глобена, пише вестникът.

„36 градуса в Хасково, жегата продължава“, „И софийски Ленин поема за парк „Марица“ – също акценти от 1 стр.

„Бараки върху частен тротоар спряха уличните ремонти“- водеща тема от 2 стр. с адрес Хасково. „Изтеглиха опасни стоки от пазара“- също акцент от 2 стр.

Заглавия от 3 стр.: „Митничари спипаха ментета“, „Съвместни проверки на три ведомства край Свиленград“ и „Изгоряха 200 дка край Въгларово“.

Темата на броя на стр. 4: „Продажбите на имоти се увеличават бавно“. Няма причина жилищата да поскъпват, купувачите не са много, пише вестникът.

На стр. 5- интервю с актьора Валентин Танев: „Ако спечеля от тотото- бих обиколил света“.

Водещо заглавие от спортната стр. 6: „Митко Добрев взема човек на Бойко Борисов“.

„Звездица“ на гости на Дядо Коледа“- водеща тема от последната страница на „Хасковска Марица“ днес.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button