Преса

Преглед на печата – 26 септември

Преса„Отходни води текат  по улица в широк център“, е водещото заглавие в днешния брой на „Хасковска Марица“. „Беломорска“ няма канализация, мизерията търпят училище и детска градина, допълва вестникът.

„Шофьори тестват алкохолни очила“, също дописка от челната страница. Кампанията „Алкохолът е лош шофьор ще премине през Хасково този уикенд.

„Описват добавките в безалкохолните на етикетите“
, четем на втора страница. Агенцията по безопасност на храните започна масирани проверки на предприятията за безалкохолни напитки в страната.

„3 пъти копаят за ремонт водопроводна тръба“, дописка от трета страница. Стари тръби принудиха „В и К“ три пъти да отстранява една и съща авария в хасковския квартал „Бадема“.

Едно спортно заглавие в броя: „Спец от Спортното гази наредбата на БФС“. Хасковският треньор Христо Вълчанов отказва мачове заради съдии, връща цял рейс от Свиленград с двата детски отбора на Асти АБ.

И едно заглавие от светската страница: „2 хиляди аплодират „Звездица“ на гала-концерт във Виница“. Фестивалът в Македония бе уникален с близкото приятелство между колективите, категорични са хореографите.

„Държавата нехае зая екобомба“
, с това заглавие открива броя си другият хасковски всекидневник „Новинар Юг“. Любимешкият кмет Янко Кючуков: Кандидатствахме за заравянето на 10-те тона химикали, получихме от отказ от министерството.

„Тестват правописа на димитровградчани“, водещ материал от втора страница. Проверката и консултацията със специалист са безплатни, отличниците – с награди.

„12 000 подписа в подкрепа на родителите от Симеоновград“, четем още в броя. Толкова са подкрепили инициативата на родителите на жертвите от автомобилната катастрофа в Симеоновград под надслов „Да предпазим децата от убийците на пътя“.

„10 пъти разлика в таксите за ВУЗ на Острова и във Франция“
, съобщава изданието. Докато френските колежи искат между 500 и 600 евро тези във Великобритания, прибират от 6000 до 9000 паунда.

„Любимец“ се качи на върха“
, е акцентният материал на спортната страница. Воденият от Стамен Белчев отбор надигра с 2:0 „Нефтохимик“.

Накрая материал от светската страница: „Хасковлията Ари част от историята на джаза“. Оркестърът, потънал с „Титаник“, присадил музикалния стил на българска почва.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
26.09.2011 8:42 8:42

ХАКЕРА НА САЙТА НА ОБЩИНАТА И АКО ИМА ПОДБУДИТЕЛИ И ПОМАГАЧИ ВЕДНАГА НА СЪД И С ТАМ НАКАЗАН СПОРЕД НАКАЗАТЕЛНИЯ КОДЕКС

Back to top button