Преса

Преглед на печата – 30 септември

Преса„Лудница и половина на свобода“, с това оригинално заглавие открива броя се днес „Новинар Юг“. Психичноболните не са скочили, настанените се заседяват заради уюта – също оригинално и подзаглавие.

„Отпадна мобилна секционна комисия“, дописка също от първа страница с адрес Димитровград. С една по-малко – 91, ще са секционните избирателни комисии в двата града и 25-те села.

„Пак пламъци на „Мадара“
– изгоря кола на дистриботори“, материал от водещата страница с пренос на трета. Лизингов автомобил лумна час и половина след полунощ в Хасково, пише в подзаглавието на материала.

„Черноконево разбито за зимата
„, четем още на водещата страница. Димитровградският квартал остава с разбити улици, става ясно след като Агенцията за обществени поръчки прекрати процедурата по избор на фирма за асфалтирането в квартала.

„15-годишен се записа в първи клас„, водещ материал от втора страница. Куриозът лъсна при опит семейството на младежа да вземе помощ от 150 лв. за първолак, е подзаглавието в дописката.

„Светнаха кухнята на патронажа с 30 бона“
, акцентна информация с адрес Димитровград. Приключи ремонтът на кухнята на домашния социален патронаж на стойност 30 000 лв. в града.

И другият вместен всекидневник „Хасковска Марица“ обръща внимание на случая с 15-годишния първокласник: „Режат от помощи 15-годишен първолак“, е водещото заглавие в броя. Над 1500 семейства чакат по 150 лв., от държавата, майка пробва измама с две молби, пише в подзаглавието на материала.

„Симеоновград поведе колоната на безработните“
, четем още на първа страница. 23,51 процента са били незаетите в общината през август, сочат данните а Регионалната служба по заетостта.

„Аварии мъчат „Бадема„, съобщава изданието на челната си страница. Безводие заради аварии измъчва жителите на хасковския квартал „Бадема“. Има проблеми, тъй като тръбите са стари, коментират от дружеството.

„Британци избират  кметове в Тополовградско“, водеща тема от втора страница. 24 поданици на кралицата готови да пуснат  бюлетината си на вота.

Едно спортно заглавие в броя: „Нова съблекалня ще посреща гостите на ФК „Топлика 1977“. Дербито на втория кръг в областта се очаква с интерес в Горски извор.

И накрая едно заглавие от светската страница: „Мечо Пух“ за малки, големи и още по-големи“. Премиерата на кукления спектакъл е довечера в Драматичния театър „Иван Димов“.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
02.10.2011 14:32 14:32

Г-Н ИВАН ПЕТРОВ Е ЗАЯВИЛ В СПОРТОНОТО УЧИЛИЩЕ, ЧЕ ДЪРЖАВАТА ЗАСТАВА ЗАД Г-Н ПАНАЙОТОВ И ЩЕ ГО ПОДКРЕПЯ В НАЧИНАНИЯТА МУ ЗА РАЗВИТИЕТО НА СПОРТА.
САМО ЕДИН ВЪПРОС КЪМ ЮРИСТА ИВАН ПЕТРОВ- ТОЙ ДЪРЖАВАТА ЛИ Е И И ВЪЗ ОСНОВА НА КАКЪВ АКТ ПРАВИ ИЗЯВЛЕНИЯ ОТ ИМЕТО НА ДЪРЖАВАТА?

Анонимен
Анонимен
02.10.2011 14:33 14:33

ИНАЧЕ И ОНЕЗИ, КОИТО НЕ СМЕ ДЪРЖАВАТА ПОДКРЕПЯМЕ НАЧИНАНИЯТА НА КОЙТО И ДА Е ЗА РАЗВИТИЕТО НА СПОРТА В ХАСКОВО.

Back to top button