Преса

Преглед на печата – 4 октомври

Преса„Безплатен обяд за 90, търсят още 9“, пише във водещото си заглавие днешният брой на „Хасковска Марица“. Продължават да приемат молби от бедни и самотни за обществената трапезария в „Паисий“, допълва вестникът.

„Французойка иска да е кмет на Хасково, ОИК не дава“, е другото чело от първа страница. Регистрацията на кандидат-градоначалника Таня Николова – анулирана, била с настоящ адрес във франция.

„Новият водопровод  с 50-годишна гаранция„, съобщава изданието. Стъклопластови тръби , немско производство, с 5-годишна гаранция ще бъдат поставени по т.нар. трети подем на водопровода от Ябълково до Хасково.

„Търсят нови кандидати за шеф на инфоцентъра“, дописка също от челната страница. Нито един от 31 кандидати за управител на Областния информационен център не отговаря на изискванията по документи, е допълнението в текста.

„РИОСВ с 69 предписания за фирми през септември“
, материал от втора страница. 59 проверки са извършили експертите от Регионалната екоинспекция през миналия месец.

„Колопоход с маршрути в Ивайловградско“, пише още „Марица“. Любителите на колоезденето могат да се включат в тридневно каране по маршрут „Зелен коридор“ в района на община Ивайловград.

„60 бона за полицията“, с това заглавие открива броя си днес другият хасковски всекидневник „Новинар Юг“. 37 фирми и 3 общини спонсорирали районните управления с горива и строителни материали.

„Хасковската палата ускорява търговията с Узункюпрю“, челно заглавие от втора страница. За ускоряване на търговията между Хасково и турския град Узункюпрю се обяви председателят на Хасковската търговско-промишлена палата Янчо Янев.

„Оставиха 131 от „Левски“ да зимуват в Ябълково“, дописка също от втора страница. Те трябваше да имат занятия в димитровградското училище, докато трае основният ремонт на селското, е допълнението в текста.

„6 сирачета – в апартамент“, пише още „Новинар“. Център за настаняване на деца в неравностойно положение ще отвори врати тук на 1 януари 2012 година, цитира вестникът Регионалната дирекция за социално подпомагане.

Едно спортно заглавие в броя: „Емил Николов с два гола за Хасково – 2“. Червено-белите надиграха „Спортист“.

И едно заглавие от светската страница: „Валери Добрев със спец приз от русенски фест“. Шефът на журито кани димитровградчанина да правят филм за кинолюбителите.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button