Преса

Преглед на печата – 5 октомври

Вестниците в ХасковоНа изборни теми са посветени водещите статии в двата регионални вестника в Хасково днес. От първата си страница Новинар Юг съобщава – „Хасковската бюлетина – близо метър“. Заради обемността на бюлетините в избирателните секции ще бъде доставена и трета урна, уточнила областната управителка на Хасково Ирена Узунова. Цената на разпечатването на бюлетините е 49 978 лева без ДДС.

ОИК с нов секретар, старият кръшкал от работа“ информира Хасковска Марица. Юристът Соня Чанкова заменила Миглена Детинска на поста. И двете дами са номинации на Атака.

Прокуратурата нищи кандидат- кмет, водил баби в Гърция“ пише на 3 стр. в Хасковска Марица. Става въпрос за кандидата на ЕНП за кмет на Тополовград Емо Карачолов, който е бивш съпруг на досегашната кметица. Той се разследва от прокуратурата, тъй като подарил екскурзии на местни пенсионери.

Съдът: Прокуратурата да плати по 60 бона на Илчеви“ – заглавие над челото на Новинар Юг. Двамата близнаци Йонко и Георги Илчеви бяха оправдани за отцеубийство, но лежаха близо 2 години в затвора. За претърпените страдания съдът е постановил да им се платят по 60 000 лева.

За трети път д-р Иванов даде оставка окончателно“ – така вестникът описва проблем в областната болница. Шефът на ортопедичното отделение д-р Румен Иванов пак е подал оставката си. Това му била третата за последните 4 месеца. Този път причината била, че зам.-директорът Симеон Пачеманов отишъл да лекува двата си счупени крака в „Пирогов“, а не останал в Хасково.

Разкриват старчески дом в Димитровград“ научаваме от Хасковска Марица. Всички места в областта с изключение на Ивайловград били пълни. Новият дом бригадирския град щял да бъде общински.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
гост
гост
05.10.2011 13:08 13:08

Познава ли някой тези юристки от ОИК?Или назначиха г-жа Чанкова защото при предните избори беше от юрист на РИО , където началник е г-н Иван Панайотов. По граждански договор разбира се. И че публично известно е че и тя и той симпатизираха на НДСВ. Пък сега той е в ГЕРБ пък тя посочена от „Атака“. И на какво основание секретаря на ОИК трябва да е от „Атака“ а не от СДС или ДПС. Мотиви ?

Back to top button