Преса

Преглед на печата- 10 октомври

Преса„Вотът затваря пазара в Димитровград“- водещо заглавие в днешния брой на „Новинар юг“ над главата.

Още един акцент от 1 стр.: „Икономиката порасна до колеж“. Гимназистите могат да завършат висше образование без да излизат от Хасково, пише в подзаглавие.

„Дядо с два байпаса моли кандидат за преглед“ – заглавие от 2 стр. „120 доучват за средно задочно“- също тема от 2 стр.

Акцент от 3 стр.: „Вкараха Куция на носилка в ареста“. Съдът наложи най-тежката мярка за неотклонение на Йордан Николов, пише „Новинар юг“.

На стр. 4: „Останахме без 519 лекари и 704 сестри за година“- интервю с началника на Военно-медицинската академия проф. Стоян Тонев.

„Димитровград“ пак бие, пак е трети“- водеща тема от спортната стр. 5.

„Избори 2011“- темата на стр. 6 в „Новинар юг“ днес.

На стр. 7: „Хасковлии ще се долекуват безплатно в Свиленград“- това стана възможно, благодарение на първия в България договор за взаимодействие.

„Харманлиец рисува в „Испания търси таланти“- тема от последната стр. 12 на „Новинар юг“.

„Пунктовете за скрап изкупуват незаконни материали“- акцент от първа страница в днешния брой на другия всекидневник „Хасковска Марица“.

„Болниците в Свиленград и Хасково със споразумение за взаимодействие“- водещо заглавие за 1 стр. на „Хасковска Марица“ днес. Един от първите по рода си договори сключиха в петък управителите на двете здравни заведения, пише в подзаглавие.

В заглавия на 1 стр. вестникът пише още: „3 по Рихтер люля Тополовград“ и „Стоичков обещава уникален стадион в Харманли“.

„Вируси повалят малки и големи“- водеща тема за 2 стр. Дежурните кабинети едва смогват да поемат болните, най-засегнати са децата, пише в подзаглавието. Останалите теми на страницата: „Затварят битака за вота“ и „СОУ „Петър Берон“ с купата на Ловеч“

Акцент от 3 стр.: „Експертизата на убития Христо ще бъде готова до дни“- трупът на 51-годишния търговец престоява в моргата близо 4 месеца, пише вестникът.

Темата на броя на стр. 4- „Избори 2011“.

На стр. 5- „Тракийци на поход по стъпките на бежанците“.

Заглавие от спортната стр. 6: „Гришо днес срещу турчин в Шанхай“.

„Именуваха арменския театър на Коко Азарян“- водеща тема от последната страница на „Хасковска Марица“ днес. 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button