Преса

Преглед на печата – 11 октомври

Преса„Изровиха скелет без ръка“ – с това заглавие открива броя си „Новинар Юг“. Човешките останки са открити край гробище, където серийни убийци заравяха жертвите си, твърди вестникът, позовавайки се на свои източници от полицията. Зловещата находка е изровена в края на миналата седмица. Останките са намерени на около 50 см дълбочина край тракийска могила близо до Меричлери. Предполага се обаче, че останките са престоели в земята около 60 години и предположението, че те са на репресиран от комунистическия режим, пише още всекидневникът.

„Узунов затваря Европа за „Левски“ – заглавието над главата на Новинар днес. Футболният клуб дължи на хасковския мединджър 38 000 евро от продажбата на играча Исмаил Иса в Турция. Ако сумата не бъде издължена Левски могат да останат без лиценз за участие в евротурнирите, съобщава изданието.

„Лудия не дочака психиатрите в съда“ – криминалното заглавие от днешния Новинар. Делото срещу обвинения в отвличане и изнасилване Теню Стоилов Лудия не тръгна вчера в Окръжен съд Хасково. Причина за това стана отсъствие на медици, призовани като вещи лица.

„40 литра дъжд огъна броня“
  – заглавие на материал отправен със снимка от първа страница на изданието. Проливният дъжд излял се вчера над региона стана причина за катастрофа на изхода на Димитровград по посока Хасково. Рено се заби в ел.стълб. За щастие няма пострадали хора, отбелязва вестникът.

„Българите – необраният памук на Северна Гърция“ – под това заглавие Новинар публикува материал за живота на българи работещи в съседните гръцки общини.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button