Преса

Преглед на печата – 13 октомври

Вестници,архив„25 тона лепило се обърнаха на магистралата“– акцент над главата на в. „Новинар юг“ в днешния брой със снимка-отправка към стр. 3.

Още един акцент от 1 стр.: „ПМГ- на Хасково“. Директорката на гимназията ще иска пари за ремонт с мистрия в ръка, пише в подзаглавие. Тема от страницата: „Заличиха съветничка, живеела в Испания“.

„Избори 2011“ -темата на 2 стр. „Вкараха и контейнерите в предизборната агитация“. В подзаглавие вестникът цитира регионалната управителка на фирмата Яна Маринова: Те са място за боклук, не за кандидат-кметове.

На спортната стр. 5: „Раковски“ размаза „Димитровград“ с 5:0″ и „Дребосъкът Светослав Татьозов вкара с глава за „Свиленград“ при 3:0 над „Левски“.

„Лош кавър на Де Ниро за 50 стотинки в Димитровград“– за таксиджийската война пише „Новинар юг“ на стр. 6.

На стр. 7: „Хасковски еврошампиони с по 80 лв. премия“.

Още интересни теми от днешния брой на в. „Новинар юг“: „БМВ и цистерна се гътнаха, баби се помляха с трабант“, „Предявяват делото за Черния Великден“– викат във вторник шофьора, затрил шестимата младежи, до 26-и прокуратурата внася обвинителния акт в съда, пише вестникът.

„Служебен защитник слага край на сагата „Билла“ днес“– акцент над главата в днешния брой на другия всекидневник „Хасковска Марица“.

„Дадоха ПМГ на общината, сградата плаче за ремонт“– водещо заглавие за 1 стр. на „Хасковска Марица“ днес. Новият собственик и старият стопанин търсят спешно финансиране по оперативните програми, пише в подзаглавие.

В заглавия на 1 стр. вестникът пише още: „Искат клиника за изпаднали в будна кома“ и „Засилена баба с „Трабант“ натресе паркирана кола“.

„Небивал ръст в продажбите на „Чудо“– хората, които се топлят с твърдо гориво се увеличават, въздухът още по-мръсен- водеща тема за 2 стр. Останалите заглавия: „Обучават членове на СИК в събота“ и „Заличиха регистрацията на кандидат-съветник“.

Акцент от 3 стр.: „ДАИ и КАТ глобяват масово“. Също на 3 стр.: „Окръжният съд с нов председател на 20-и“.

Темата на броя на стр. 4- „Четете общите условия преди да сключите договор с оператор“– хасковлия се мъчи да се отърве от ненужен телефон, ще плати поне две такси, пише вестникът.

На стр. 5- „Избори 2011“: „Позор ли е или слава“- ще измият ли бъдещите градоначалници „срама по челото“ на предшествениците си?- пита реторично в подзаглавие вестникът.

Заглавие от спортната стр. 6: „Любимец отива на гости в Земен“.

„Заря“ купува синтезатор с пари бонус“– допълнително финансиране позволява на най-голямото читалище да разкрие две нови школи- водеща тема от последната страница на „Хасковска Марица“ днес. 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button