Преса

Преглед на печата – 14 октомври

Преса„Спешно запълват спешното със спецове“ – с това заглавие открива броя си днес „Новинар Юг“. Още лекари специалисти ще дават дежурства в спешното отделение на областната болница, това е заявил пред вестника изпълнителният директор д-р Славчо Близнаков. Спешното отделение пък ще бъде преместено в бившата база на ТЕЛК, където ще има шест кабинета, всеки за определен специалист, казва още пред всекидневника д-р Близнаков.

„Петко Маринов и Никола Попов извеждат 20 легенди в зала „Младост“ – заглавието над главата в Новинар днес. Легендидте на баскетболо ще открият обновената зала, която покрива всички изисквания на ФИБА и може да домакинства европейски баскетболни първенства за юноши.

„Гюлджан – първата принцеса на коледния бал на спортистите“ – още едно спортно заглавие от Новинар. 13-годишната бронзова медалистка от игрите „Спешъл Олимпискс“ в Гърция Гюлджан Иванова получи покана за тържеството организирано от Областния управител Ирена Узунова.

Темата за отложеното за пореден път дело, придобило популярност като „казуса Билла“ срещу досегашния кмет на Хасково Георги Иванов, също намира място в Новинар. Четирима свидетели ще бъдат разпитани на следващото заседание през ноември.

„Кметът на Хасково съди Бареков за 1 лева“ – още едно съдебно заглавие. Делото заведено от Георги Иванов е за обида и клевета. Вчера журналистът не се яви в съда, заради нередовно призоваване.

„Хепатитът се завръща“ – пише още всекидневникът. От 37 на 69 са скочили за месец случаите на т.нар „болест на мръсните ръце“. Повечето засегнати са деца на възраст между 4  и 15 години, твърди изданието, позовавайки се на данни на Регионалната здравна инспекция.

„Губернаторът почете меделистка от „Спешъл Олимпикс“ – заглавие от първа страница на днешния брой на „Хасковска Марица“. 13-годишната Гюлджан Иванова спечели бронзов медал на състезанието в Атина. Вчера тя бе поздравена от областния управител Ирена Узунова.

„Съдии джуркат публично дела“ – водещо заглавие от трета страница. Демонстрация на случайното разпределение на делата бе направена вчера в хасковския съд.

„Призоваха бивши съветници по казуса Билла“ – още едно заглавие от трета страница. На следващото заседание по делото с обвиняем досегашния кмет на Хасково Георги Иванов, показания ще дадат Наско Нанев, Наталия Любенова и Красен Ангелов, бивши членове на постоянната комисия по бюджета в общински съвет Хасково.

„92-ма с камиони глобиха за ден“, „50-годишна къта нелегални цигари в кола“, „Търсят персонал за центъра за настаняване“
– още новинарски заглавия от Марица.

„Режисьорът Иван Савов се пуска в „Женитба“
– водещото заглавие от развлекателната страница на вестника. Премиерата на спектакъла е тази вечер в хасковския театър.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button