Преса

Преглед на печата – 17 октомври

Преса„2013-а: Харманли с футболна академия“, пише във водещото си заглавие днешният брой на „Новинар Юг“. Тя ще бъде част от школите на футболната легенда Христо Стоичков, допълва вестникът.

„Среща за един милион лева в Димитровград утре„, дописка също от челната страница на изданието. Първа среща по проекта „Разнообразяване на туристическите атракции и продукти в трансграничния регион – Международен коноложки и развлекателен център „Марица – Димитровград“ ще се проведе утре.

„Кокаличев и Попов с грамоти от МБАЛ – Хасково„, също чело от водещата страница на вестника с пренос на втора. Почитат кардиолозите заедно с други ветерани в Деня на българския лекар.

„Криминалисти разбиха измамници от Ветово“, материал от първа страница с пренос на трета. При акцията ная 5 дирекции бе арестувано и хасковското муле на бандата с парите на последните две ужилени баби, допълва вестникът.

„След 40 години ремонтират ПМГ„, водещ материал от шеста страница. Талантът си иска уюта – община Хасково и Европа ще се опитат да го осигурят, пише в подзаглавието на материала.

И едно заглавие от светската страница: „Модел на Златко Латев стана Мис“. Еми Георгиева, модел на фотографа Златко Латев, спечели короната на „Мис Стара Загора община“ в конкуренцията на още 17 красавици.

„Без доброволци в кръводаряването“, с това заглавие открива броя си днес другият местен всекидневник „Хасковска Марица“. Кампания стартира за 16-и път днес, ефектът от мобилните групи – по-голям.

„Авария остави на два пъти „Бадема“ без ток“, четем още на първа страница. Оказало се, че аварията е станала в участък от кабел средно напрежение, мястото е било бързо локализирано и ел.захранването възстановено.

„Снаряд стресна жители на Стойково“, дописка от трета страница. 122-милиметров артилерийски снаряд за гаубица стресна жителите на хасковското село Стойково. Боеприпасът е открит от работник във фирма, обработваща камък за облицовки.

Автобус се преобърна край село Конуш„, информация също от трета страница. Той пътувал по редовна линия Кърджали – Хасково. Като по чудо при инцидента пострадали няма.

Няколко спортни заглавия в броя: „Сестри Стоеви с уникален успех в Англия“, „Чилиец с дебютен гол за Любимец“, Григор срещу американец в Стокхолм“, „Савко Кътев пропуска Световното“.

Накрая едно заглавие от светската страница с адрес Димитровград: „Димо Желев със Златна значка от Съюза на българските музикални и танцови дейци“. Доцо Вътков връчи отличието на юбиляра, акордеонистът поведе празнично хоро, е допълнението в подзаглавието на материала.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button