Преса

Преглед на печата – 20 октомври

Вестници, архив„Темида отмени новата такса смет“– акцент над главата на в. „Новинар юг“ в днешния брой със снимка-отправка към стр. 3, където вестникът пише: „Административният съд уважи жалбата на кмета Георги Иванов срещу януарското решение на ОбС“.

Още един акцент от 1 стр.: „Проверка срещу Русев отлага избора за шеф на Окръжния съд“– повече по темата четете на стр. 3.

Водещо заглавие за броя: „Хасково подписва след седмица с Александровска“. Областната болница вече с апарат за имплантиране на меки лещи, пише в подзаглавие вестникът.

„Почнаха ремонта на най-разбития път“– тема от 2 стр. в днешния брой на „Новинар юг“. Запълват за година кратерите по отсечката Симеоновград-Гълъбово, без да спират движението, пише в подзаглавие.

Още една интересна тема от днешния брой на в. „Новинар юг“: „Още 2 години живот за 8011 ферми в областта“.

„Партиите законно си напазаруваха 4 000 гласа“– акцент над главата в днешния брой на другия всекидневник „Хасковска Марица“.

„Бизнесът скочи срещу защитните мерки за работещи пенсионери“– водещо заглавие за 1 стр. на „Хасковска Марица“ днес. Това е нездравословна намеса на пазара на труда, смятат работодателите, пише в подзаглавие.

В заглавие на 1 стр. вестникът пише още: „Дават 68 ст. За плод на дете“.

„Избори 2011“- темата на стр. 2, където пише: „Залогът на тези избори е бъдещето на Хасково“.

Акцент от 3 стр.: „Отлагат избора за председател на Окръжния съд?“. Също на 3 стр.: „Тираджия плати 17 000 лв. за контрабанда“ и „Пребиха с тръба хасковлия посред бял ден“.

Темата на броя на стр. 4- „Наградиха осем заслужили лекари за празника на Св. Иван Рилски“.

На стр. 5- „Избори 2011“: „Над 2 800 застъпници регистрирани в Хасково, 600- в Димитровград“.

Заглавие от спортната стр. 6: „Григор с отличен старт в Стокхолм“.

„Италианска музика звучи в нощта на вота„- водеща тема от последната страница на „Хасковска Марица“ днес.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button