Преса

Преглед на печата – 27 октомври

Преса„Спипаха турски цимент, обмитен по документи„, е едно от водещите заглавия в днешния рой на „Хасковска Марица“.  Материалът продължава на трета страница, където в подзаглавието пише, че не е ясно какво количество чужда продукция влиза у нас и че безконтролният внос съсипва родния бизнес.

„Касират вота във Войводово?“, е другото челно заглавие от първа страница. Откриха 50 бюлетини, скатани в шкаф, в селски клуб, е допълнението в материала.

„Ирена Узунова назначи Кирил Керанов за кмет„, е акцентният материал от втора страница. Адвокатът временно ще управлява Хасково до избора на нов градоначалник.

„НПО идва за социални проекти“, дописка с адрес Димитровград. Програмният мениджър на белгийска неправителствена организация ще посети Димитровград днес. Гостите ще се запознаят на място със социалните услуги, които се предоставят от общината за хората с увреждания.

„Склад за амуниции се срутва“, пише още „Марица“. Опасна сграда на ул. „Цар Самуил“, в близост до СОУ „Васил Левски“, изправя на нокти жителите на близките блокове.

Едно спортно заглавие в броя: „В Любимец източното дерби, преди „вечното“ утре“. Момчетата на Стамен Белчев нахъсани срещу Етър, ще ги свалят от върха.

„Спипаха 71 кила риба в багажник“
, пише другият хасковски всекидневник „Новинар Юг“. 71 килограма бракониерска риба са спипали риболовните надзиратели от звеното на Изпълнителната агенция по рибарство и аквакултури, съвместно със служители на полицията.

„Двама в ареста за 31 грама трева“, четем още на трета страница.  Димитровградските полицаи са иззели 19 грама канабис от 38-годишен  жител на село Горски извор. Още 12 грама индийски коноп са конфискували симеоновградските криминалисти от дома на 22-годишен младеж.

Няколко спортни заглавия в броя: „Български подхлъзвания“, Тихомир с три медала от Унгария“, „Още един бразилец стана нашенец“, „Мъри може да се върне на „Герена“ преди Коледа, „Червенков: Дуци командва Пената – всичко това четете на четвърта и пета страница.

И накрая едно заглавие от светската страница: „4 хвърчила за 160 години „Св. Паисий Хилендарски“. Рождения си ден школото отбелязва днес.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Doc
Doc
27.10.2011 10:11 10:11

керанов ще бъде кмет за най кратко време,също като албанския президент преди години.

Маьора
Маьора
27.10.2011 12:49 12:49

Е и, тебе какво те боли гъзъ а?

Вая
Вая
27.10.2011 14:15 14:15

Във всички държави, който загуби изборите си дава оставка. Това се нарича достойнство и чест.
Г-н Керанов не се ли досети да направи това и да откаже да го назначат макар и за дни. Тогава областната управителка щеше да назначи другия зам. кмет – г-жа Станева. Защо се създава конфронтация между институциите – няма да е г-жа Станева , защото такова решение е имал г-н Георги Иванов. Докога ще разцепвате града и институциите ? Има ли полза от това. Не виждате ли че падаме към дъното защото всеки се мрази с всеки- бизнесмен с друг, учител с друг учител, лекар е срещу лекар , братя срещу братя, деца срещу родители, и институциите воюват помежду си. Режем клоните на които седим, изгаряме мостовете между нас, рушим кръвни връзки. Мразим се, ненавиждаме се, отмъщаваме си, и ако успеем в недостойните си постъпки се радваме. Докога ? Спрете, помислете , толкова малко усилия трябва да си добър , толерантен, да отстъпиш, да си пизнаеш че си сбъркал. Властта ли е всичко на този свят. А който не е чел размислите на банкера Буров за политиците да ги потърси и прочете. Те са много актуални и сега.

Back to top button