Преса

Преглед на печата – 1 ноември

Преса„Черният Великден в съда“ – с това заглавие открива броя си днес „Новинар Юг“. До края на седмицата в съда ще бъде внесен обвинителният акт срещу Данаил Георгиев и Живко Жеков, обвинени за трагедията, при която навръх Великден в Симеоновград загинаха шестима младежи. Не бяха приети исканията на адвоката на Данаил за събиране на още доказателства по случая.

„Времето без заплати до края на 2011 г“ – заглавието от първа страница на вестника. Свършиха парите за метеоролозите от областната обсерватория. Те са получили заплатите си за октомври. Средства за ноември и декември няма. Единственото решение е реаорганизация на бюджета, което да бъде одобрено от Българската академия на науките, на чието подчинение е обсерваторията.

„Шест общини с нови кметове“
– под това заглавие Новинар публикува обобщаваща информация за приключилите в неделя балотажи в региона. С новоизбрани кметове вече  са Димитровград, Тополовград, Ивайловград, Любимец, Симеоновград и Хасково. По 5 управници в хасковските села пък имат ГЕРБ, ДПС и „Българе“.

„Роднини на осъдени искат 20 лева от репортер“ – криминалното заглавие на Новинар днес. Братя от Димитровград са осъдени да платят 700 лева по указа за борба с дребното хулиганство. Двамата пребили мъж от квартал „Вулкан“. Роднините им пък поискали 20 лева от репортер на Новинар, за да разкажат тяхната позиция за случката довела до санкцията.

  „Хасковска Марица“ тази сутрин липсваше на част от вестникарските павилиони в центъра.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button