Преса

Преглед на печата – 2 ноември

Преса„Всяка санитарка с GSM в джоба“, пише във водещото си заглавие днешния брой на „Новинар Юг“. 500 телефона осигуриха мобилен комфорт в хасковската болница, пише в подзаглавието на материала.

„Трима математици с ЕС-сертификат“, е заглавието, придружено със снимка и с пренос на втора страница. Младежите са от Димитровград и имат реален шанс да получат сертификат, който е бонус при кандидатстване в западен колеж.

„80-годишен учител открива първата сесия на ОбС – Хасково“, пише още на първа страница. 80-годишният Илия Илиев ще председателства в петък Общинския съвет в областния град до избирането на негов шеф.

„Таксиметровата война свърши – курсът пак 2 лв.“
, е заглавието от втора страница с адрес Димитровград. Войната свърши, след като и трите воюващи фирми започнаха да возят в рамките на града пак на цена от 2 лв., обяснява вестникът.

Едно спортно заглавие в броя: „Димитровград“ оздравя, готов е да преплува „Арда“. „Хеброс“ рита в Казанлък в дербито на затъващите, „Свиленград“ приема „Раковски“, е подзаглавието в материала.

И едно заглавие от светската страница: „Хасковска стилистка вае визията на чалгата“. Мария Краева е работила и върху по-талантливи глави – Парцалев, Калоянчев, Володя Смирнов, допълва вестникът.

„Десант на титулувани медици в Хасково този петък“
, с това заглавие открива броя си другият местен всекидневник „Хасковска Марица“. Специалисти от престижна софийска болница оперират шестима в Очно, неврохирурзи идват на работна среща в МБАЛ.

„Малчугани учат пътните знаци“
, друга дописка от първа страница. В ОДЗ „8 март“ вчера започна вторият етап от инициативата на Регионалната здравна инспекция за опознаване на пътните знаци и правилата за движение по пътищата.

„Строителството в областния град в застой“
, четем още на челната страница на вестника. Едва 29 са издадените разрешителни за строеж на нови сгради в цялата област за третото тримесечие на годината, е допълнението в текста.

„Деца четоха стихове на Ивайло Балабанов“
, съобщава още „Марица“ на водещата си страница. Стихове на поета Ивайло Балабанов рецитираха деца от свиленградските училища по повод Деня на народните будители.

„Паянтова къща заплашва да рухне върху деца“, заглавието е водещо за трета страница. Собственици не могат да се договорят за подялбата на имота, пожарникари се мъчат да го обезопасят, е допълнението към заглавието.

„Полицаи глобяват шофьори без фарове“
, е заглавието, придружено със снимка, също от трета страница. Шофиращите без включени светлини ще бъдат глобявани от полицаи в стартиралата от вчера акция „Светлина“.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button