Избори 2013

Делян Добрев: Поемаме само ангажименти,които можем да изпълним

Делян ДобревГЕРБ ще поема само ангажименти, които може да изпълни. Ние няма да даваме празни обещания. Това заяви днес водачът на листата на партията за Хасково Делян Добрев в отговор на въпроси на хората, работещи на Зеленчуковия пазар в града.

Добрев посети тръжището и си купи български краставици и марули, отгледани в хасковски регион. Хората на пазара питаха за безработицата и ниските доходи. Това, което обещаваме, е да привличаме по 5 милиарда инвестиции на година в реалната икономика, в предприятия, заяви Добрев.

Делян ДобревПо-високата заетост и доходи не могат да дойдат от държавни субсидии, хората не искат субсидирана заетост. Хората искат истински работни места. Точно това е нашата политика. Високата заетост и високите доходи могат да дойдат само от инвестиции, външни и вътрешни, правителствени разходи и подкрепа за малките и средни предприятия, защото техният растеж ще осигури така необходимите работни места и разбира се по-високи доходи, обясни Добрев.

Водачът на листата на ГЕРБ в Хасково разговаря и с посетителите на пазара, както и с граждани в мобилната шатра на ГЕРБ. Предвижда се шатрата да бъде разпъната и в различни квартали в Хасково, както и във всички общини в областта.

Делян Добрев е готов да излезе на дебат с опонентите си от региона по време на кампанията. „От няколко водачи на листи има покани за дебат, такъв със сигурност ще има, защото аз съм човек, който никога не е бягал от дебата. Само че чакам всички водачи на листи да се запознаят с това къде е Хасково, да го намерят на картата, да дойдат да обиколят, да се запознаят със ситуацията в Хасково и едва след това да дебатираме“, допълни Добрев.

Купуването и продаването на гласове е престъпление

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button