Избори 2013

ДСБ закри кампанията си с театрална постановка в парк Кенана

ДСБДСБ закри предизборната си кампания с театрална постановка на камерната сцена в парк Кенана край Хасково. Пред публиката бяха представени кандидатите за народни представители, които през последния месец са обиколили 11 градове и 7 села в региона.

Видях хора, които искат да живеят в България, но се чувстват нещастни с този избор. Видях хора, които имат семеен бизнес, работят от сутрин до вечер, но не могат да издържат семействата си. Срещнах зеленчукопроизводители и животновъди, които успяват да правят това, което искат и което харесват, сякаш на инат на всички спънки, които държавата им предлага по пътя. Видях семейства, разделени от гурбета или заради илюзията, че децата им могат бъдат щастливи, когато са материално задоволени, но са далече в други страни, каза водачът на листата на ДСБ Деница Сачева. Тя допълни, че днес мотивацията й да влезе в политиката е дори по-голяма от тази, с която е започала участието си в кампанията, защото разбира и познава по-добре проблемите на хората, при това от първа ръка, от личен горчив опит.

ДСБИмам куража да отстоявам решения, които са правилни, а не угодни само на някакъв измамен публичен образ, допълни Деница Сачева. Тя вярва, че пътят на България към общо благосъстояние и възход минава през непримирима борба с невежеството, уважение към частната собственост, преференции за малкия и средния бизнес, а всеки български гражданин, който работи усърдно, трябва да получава добро възнаграждение и че то трябва да остава добро и след облагането му с данъци.

Мисля, че няма по-достоен начин за живот от този да пазиш и развиваш семейството си чрез собствен труд в честна конкуренция. Спечеленото от новаторство, творчество и предприемчивост трябва да остава обратно там, където може да бъде умножавано и развивано. Смятам, че всеки човек, който е платил своите данъци и здравни осигуровки, не трябва да събира дарения за лечение с смс-и. Вярвам, че пенсиите трябва да съответстват напълно на направените вноски, и в тяхното определяне не трябва да има привилегии и политическа намеса. Смятам, че службите за сигурност трябва да се грижат за сигурността на гражданите, а не да всяват страх и да са машини за компромати и подслушвания. Вярвам, че държавата трябва да бъде слуга, а не господар на живота ни. В България ще има просперитет, когато администрацията стане невидима, а не когато се натрапва зад всеки ъгъл, заяви водачът на листата на ДСБ за Хасково.

ДСБПо време на кампанията Деница Сачева нееднократно излезе от приетия от повечето кандидати за народни представители образ на политик, говорещ единствено за тежката икономическа криза,  а наблегна и на тежката духовна криза, в която страната ни изпадна през последните години. Икономиката и културата на едно общество са неразривно свързани. В България не може да има икономически подем, докато тя се управлява от хора, които не четат книги, заяви тази вечер Сачева минути преди постановката „Епопея на забравените”.

Пред симпатизатите на ДСБ Деница Сачева заяви, че за последен път по време на кампанията иска доверие със самочувствието, че през последните 20 години е била и остава активен гражданин, човек, който иска да работи в полза на обществото.

ДСБСтремежът на всички в листата на ДСБ-БДФ – Хасково – в тази предизборна кампания беше още сега, веднага, да ви покажем, че ние можем да мислим различно. Че можем да бъдем полезни с всяка една своя дума или действие. Че можем да правим неща, които другите не правят, заключи Сачева.

27 номер гарантира екип, който съчетава опита и мъдростта на доказани държавници с енергията и решителността на новото поколение десни политици на България.

Купуването и продаването на гласове е престъпление

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button