Избори 2013

Хиляди се събраха на концерт за закриване на кампанията на ГЕРБ

ГЕРБХиляди хора от хасковска област се събраха на концерт за закриване на кампанията на ГЕРБ в Димитровград. С бурни аплодисменти публиката посрещна кандидатите за народни представители на партията на Борисов в Хасково.

„Аз вярвам, че когато на 12-ти отидете пред урните ще проявите разум и ще позволите на България да продължи своето европейско развитие, като гласувате с номер 15“, заяви пред препълнения площад Владимир Митрушев – четвърти в листата на ГЕРБ.

„По време на нашето управление в Димитровград са влезли повече от 37 милиона лева от европейски проекти, което е повече от инвестициите в града за последните 20 години. Намалението на цената на газа с 22 процента от правителството на ГЕРБ доведе до по-високи с 10 процента заплати в НЕОХИМ Димитровград. Това предстои в останалите предприятия, те ще могат със спестените пари от газа да инвестират в производството. В следващ мандат ще работим за подпомагане на малките и средни предприятия, които ще осигурят работа и достойни доходи. Като гледам колко сте много няма начин да не спечелим на 12-ти“, каза водачът на листата в региона Делян Добрев.

Купуването и продаването на гласове е престъпление

 ГЕРБ  ГЕРБ

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Back to top button