Избори 2013

Георги Ривов: „Горда България“ ще бъде в парламента според водещи социолози

Георги Ривов„Коалиция „Горда България“ е на път да бъде сред партиите, които ще попаднат в следващия парламент. Това показват данните на почти всички обективни социологически агенции“, пдслр водъчът на листата за Хасковски региона инж. Георги Ривов.

„Горда България“ разполага с документи, които доказват престъпленията и грабежите на предишното правителство. Коалицията напълно подкрепя действията на прокуратурата, за това че показаха воля и решимост да преследват тези който са нарушили закона и са извършили престъпления.

Българската икономика може да бъде съживена като се върнат в страната ограбените и пратени по офшорни компании и банкови сметки зад граница средства. Това са около 30 милиарда долара, сочат документи на ДАНС и други спецслужби, допълни инж. Ривов.

Аз съм специалист по информационни и комуникационни технологии. И точно с тези знания мога да предложа решения за справяне с корупцията и контрабандата в страната, каза още инж. Георги Ривов.

Първият проблем е контрабандата. Точно заради него страната ни не е приета в Шенген. „България не е в Шенген, защото ГЕРБ си представяха шенгенското пространство като добре измазани гранични пунктове. Всъщност Шенген представлява огромен информационен масив. Истината е, че Европа не ни вярва, че информацията, съхранявана в този масив няма да изтече от България и да попадне при злонамерени престъпни структури или дори при терористи. Шенген е компютърна мрежова структура, която е създадена да гарантира защита на хората и тяхната собственост.“

„Не искат да ни приемат, защото имаме пробив в нашите информационни системи. Всичките записи и СРС-та потвърдиха, че нямаме сигурни информационни системи. Ако ние се свържем към Шенгенската, Европа няма гаранции, че някой властимащ няма да злоупотреби с информацията и да я използва за лични и користни цели“, допълни още инж. Ривов.  „България трябва да докаже, че може да гарантира тайната на тази информация, както и защитата на достъпа до нея“, убеден е той.

Корупцията според ГОРДА България също може да бъде преборена със способите на информационните и комуникационните технологии, а именно чрез саздаване на електронно правителство. „И тъй като за хората това звучи абстрактно мога да дам няколко примера. Електронно правителство означава голяма част от документите, които искаме от администрациите и удостоверенията, които очакваме да ни дадат, да се подават и получават по електронен път. Така когато се прескача човешкия фактор, се избягват предпоставките за искане и даване на подкуп. Реално с натискането на няколко бутона ще получаваме необходимите документи – акт за раждане, свидетелство за съдимост, скица или разрешително.“, обясни инж. Георги Ривов.

Създаването на електронно правителство ще ограничи значително корупцията и тя може да бъде сведена до приемливи граници.

„Затова казвам, че имам знания и потенциал, а ГОРДА България има екип, който може да работи за решаването и на проблема с контрабандата и корупцията“, смята водачът на листата с номер 36 за Хасковски регион.

„Аз и моите колеги не се кандидатираме за депутати, за да търсим препитание, защото ние вече имаме такова, а за да дадем нашите знания, опит и решения, за да можем да живеем в по-нормална България. Тази алтернатива може да я даде Коалиция ГОРДА България и гласуването с бюлетина №36“, заяви инж. Георги Ривов.

„Ние искаме след 5 години всеки един българин да може да каже „Избирам бъдеще в България за мен, за моето семейство и за моите деца!“, допълни водачът на листата на Коалиция „Горда България“ за Хасковски регион.

Действай днес! Избери бъдеще в България! С номер 36 за инж. Георги Ривов и ГОРДА България

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button