Избори 2013

СДС закри кампанията със син концерт

СДСХасковлии се стекоха на синия концерт в областния град и пяха химна на СДС. Те със задоволство споделиха, че най-после виждат реална партия, която е на тяхна страна и има същите виждания за бързото излизане от блатото на мизерията и олигархичните схеми на криминалните структури.

Виждам страхотен отбор от местни момчета, всички ги познавам, заяви собственикът на веригата аптеки Делчо Живаков.

Възрастната леля Петя също е на страната на №10. Чета Демокрация, радвам се да го видя, едно време се редяхме на опашки за него, казва пенсионерката, която на миналите избори била подмамена да гласува за лидера на една партия от Банкя.

СДССамо при вас вземах висока пенсия, сега едва ми стигат за лекарства, допълва жената. Група от няколко момчета играе в ритъма на диското, а наоколо майки с деца пускат в синьото небе китайски фенери в синьо.

Тук са привържениците на ЦСКА и Левски, заедно пият по бира и си припяват популярните парчета на ABBA, Boney-M и Щурците. Фолклорен ансамбъл взривява публиката със сърцата ръченици и кръшно хоро.

На специална рампа децата се черпят със син сладолед, подарък от кандидатите от листата на най-свободната и европейска партия на тези избори – СДС.

Купуването и продаването на гласове е престъпление

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Back to top button