Избори 2013

Кандидатите за депутати на ГЕРБ се помолиха за благоденствието на хората

ГЕРБКандидатите за депутати на ГЕРБ в Хасковска област се помолиха за благоденствието на България и хората на водосвет в църквата „Св. Архангели Михаил и Гавраил“. Избрахме понеделник като начало на нещо ново и хубаво, обясниха присъстващите политици. Храмът не е избран случайно, защото голяма част от семейните празници на кандидатите са минали там.

Вече 23 години живеем трудно, особено през последните няколко заради световната финансова криза, затова имаме нужда от вяра, каза след водосвета водачът на листата на ГЕРБ Делян Добрев. Ние успяхме да запазим финансовата стабилност на държавата, да я преведем през кризата и следващите 4 години трябва да са години на растежа, на по-високите доходи, на по-високата заетост, за да могат хората в България наистина да добруват и да почувстват благоденствието, за което се помолихме днес, допълни той.

ГЕРБГордея се, че съм част от екипа, който направи така, че България да бъде финансово стабилна, коментира вторият в листата – шефът на Националната агенция по приходите Красимир Стефанов. Една от основните задачи, които той си е поставил по време на предизборната кампания, е да бъде близо до хората от бизнеса и да им помогне да решават проблемите си, за да имат възможност да работят, да създават работни места и да повишават доходите на служителите си.

Помолих се за целия български народ, за това българите да повярват в себе си и да знаят, че те са тези, които избират, да имат волята да изберат и България да продължи по пътя, който е поела, допълни третата в листата с кандидати за народни представители Ирена Узунова. Тя уточни, че пътят не е лесен, но всяко съграждане е трудно, затова се е помолила добрите дни да са пред нас.

Купуването и продаването на гласове е престъпление

 ГЕРБ  ГЕРБ

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button