Избори 2013

Кандидатите на ДСБ дариха лични средства за църква и джамия

ДСБКандидатите за депутати на коалиция ДСБ – БДФ Деница Сачева и Николай Балканов дариха лични средства за възстановяването на полуразрушената църква в село Лешниково, която има 133-годишна история и за строежа на джамия в Шишманово.

„Започваме кампанията със символичен жест – дарения за църква и джамия в малки села. Искаме да покажем, че смисълът на политиката е в това да търси баланс, да не създава неравнопоставеност, че в политиката трябва да се пазят основни ценности“, сподели водачът на листата за Хасково Деница Сачева.

ДСБ„В последните години  политиката у нас се превърна в асфалт и ножици, с които беше бетонирана глупостта и отразян смисълът. Доброто и злото се размиха. Имаше много показност и прекалено малко духовност. Днес ние правим дарение с лични средства, не с партийна субсидия и гарантираме, че и за в бъдеще ще правим политика с личен пример и лична отговорност, а не за чужда сметка“, допълни тя.

Сачева и Балканов се надяват повече хора да дарят пари за църквата в Лешниково. „Християнка съм, но дарявам пари и на джамия, защото уважавам всички религии и смятам, че пресечните точки в тях са абстрактният начин хората да търсят нещо над себе си, нещо, което да ги води към усъвършенстване и развитие“, сподели Сачева.

Купуването и продаването на гласове е престъпление

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button