Избори 2013

„Атака“ дари памперси и храни на Дома за медико-социални грижи

АтакаПамперси и храни дари на Дома за медико-социални грижи в Хасково водачът на партия „Атака“ за Хасково Гален Монев.

„С това дарение откриваме кампанията „Православна солидарност“, която тече в цялата страна. Избрахме точно този дом, защото тук са най-малките адресати на инициативата“, обясни кандидат – депутатът.

Дарения ще има почти всеки ден от предизборната кампания. Атака ще посети всяка община от региона, за да помогне на нуждаещите се. Утре „Православна солидарност“ ще помогне на два социални дома в Димитровград.

АтакаВ петък Гален Монев инициира кръгла маса съвместно с Тракийското дружество в Хасково. „Основна тема на форума ще са тракийските имоти. Смятам, че това е един от най-наболелите въпроси, защото Ангорския договор трябва да бъде поставен на дневен ред“, коментира водачът на листата на „Атака“ за Хасково.

По време на предизборната кампания от партията на Волен Сидеров ще продължат борбата си срещу монополите. „Ще се борим за протекция на българското родно производство, за разваляне на ЕРП-та, за разваляне на концесионните договори. Това са все пари, които изтичат от България“, коментира Гален Монев.

По думите му ако парите останат в България минималната заплата на гражданите ще стане 1000 лева, а минималната пенсия – 500. От партия „Атака“ ще продължат да се борят за решаването на социалните проблеми в страната, които от своя страна ще спомогнат за решаването и на демографските.

Купуването и продаването на гласове е престъпление

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button