Избори 2013

Ирена Узунова: Постигнатото се вижда, имаме воля да продължим

ГЕРБИзложба „100 обекта на ГЕРБ“ бе открита на площад „Свобода“ в Хасково. Това са обекти в национален мащаб, които правителството на Бойко Борисов е успяло да реализира през последните 3 години и половина.

Развълнувана съм, защото тази изложба е свързана с усилията на изключително много хора. Положени са основите на нещо, което в бъдеще може да бъде продължено, каза при откриването на фотоекспозицията Ирена Узунова, трета в листата кандидати за народни представители на ГЕРБ от региона. Стъпвайки върху здравите основи на съграденото през изминалия мандат, ГЕРБ има волята да продължи, убедена е Узунова. Тя изрази надежда, че на 12 май българите ще успеем да пречупим кармата си винаги да започваме всичко отначало, от нулата.

ГЕРБПрез следващите дни хасковлии и гостите на града имат възможността да разгледат пътуващата изложба на ГЕРБ. Тя показва места с подобрена инфраструктура в 27 области в България. Част от тях са две детски градини и 3 училища в Димитровград, които вече изглеждат по-добре. Сградите имат собствена инсталация за използване на възобновяеми енергийни източници. Международният киноложки и развлекателен център „Марица“ в Димитровград бе една от мерките, предприети в последните години за разнообразяване на туристическите атракции в града.

ГЕРБВ Свиленград бяха реализирани дейности по озеленяване, паркоустройство, изграждане на ВиК-инсталации и електроинсталации. В Ивайловград бе построено ново крило към училище „Христо Ботев“. В цялата област бяха инвестирани милиони от Европейския съюз.

По време на изложбата гражданите на Хасково ще имат възможността да разговарят с кандидатите за народни представители от ГЕРБ от Хасковски избирателен район на специална шатра – приемна. Желаещите ще могат да задават въпросите си и да дават свои предложения на водача на листата Делян Добрев, Красимир Стефанов, Ирена Узунова, Владимир Митрушев, Георги Еленков, проф.Цонка Каснакова, д-р Иван Вълканов.

От ГЕРБ канят всички на своя голям предизборен концерт, който ще се състои в събота на площад „Свобода“ от 18:30 часа.

Купуването и продаването на гласове е престъпление

 ГЕРБ  ГЕРБ

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button