Избори 2013

Цв. Цветанов: Компроматите срещу ГЕРБ са от опозицията

ГЕРБ„Компроматите срещу ГЕРБ са от опозицията, която няма реална програма и платформа, как ще се развива България след изборите ако те ги спечелят – това заяви пред аплодиращи го 400 работници в шивашка фирма в Хасково Цветан Цветанов, заместник-председател на партията.

„Много е важно в тази кампания всеки един от вас да отидех да упражни най-важното в демокрацията това е конституционното право да гласува. Високата избирателна активност изразява по-голямата истинска представителност в българския парламент и ще бъде чут вотът на хората. Вие сте работодателите, които трябва да назначат колегите на работя в парламента, които да представляват вас и да работят за развитието на региона и област Хасково, допълни Цветанов.

Листата на ГЕРБ в хасковски избирателен район е изградена само от местни хора, доказани професионалисти, подчерта Цветанов. По думите му хасковлии могат да се гордеят с водача на листата Делян Добрев, който е олицетворение на това към което се стремим-млад човек учил в чужбина, кадърен, върнал се и се е реализирал в родината си.

ГЕРБЦветан Цветанов подчерта, че с 15 в интегралната бюлетина гласоподавателите могат да потвърдят европейският път за развитие на България: Евро-финансиране, привличане на инвестиции водещи до икономически растеж и висок социален статус.

Собственикът на предприятието Делян Делчев подчерта, че бързата работа на данъчната администрация му позволява да работи защото голяма част от суровините се внасят от чужбина. Бързото връщане на ДДС е огромно облекчение за бизнеса подчерта Делчев.

Пред работниците се представиха водача на листата Делян Добрев,Красимир Стефанов, Ирена Узунова, Владимир Митрушев и доктор Иван Вълканов.

По-рано Цветан Цветанов посети и най-голямото тържище на открито – димитровградския пазар.

Купуването и продаването на гласове е престъпление

 ГЕРБ  ГЕРБ

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button