Избори 2013

Деница Сачева: С политиката трябва да се решават проблемите на хората

ДСБ„Правилната политика е онази политика, която не прави ярки пиар демонстрации пред хората, а намира решение на проблемите им“. Това каза водачът на листата на ДСБ за Хасковска област след среща с английски семейства от региона.

„В Хасковска област има много англичани. Исках да разбера какво ги кара да дойдат и да живеят в България, какво им е мнението за емиграцията, за младежката безработица, която е много висока“, обясни Сачева.

ДСБДомакини на срещата бяха Мартин, Шийла и Матю, които живеят и правят бизнес в с. Бисер. Те споделиха своето мнение за политическата обстановка в страната. Живеят тук още преди наводнението и имат поглед върху онова което се случи в селото по време на бедствието е след това.

След бедствието пътищата са в окаяно състояние и вероятно се чака резултатът от изборите, за да се ремонтират. На Матю му е направило впечатление, че премиерът Бойко Борисов идвал тук няколко пъти с хеликоптер. „Как можеш да разбереш, че има проблеми с пътищата, като дори не караш колата си по тях“, чуди се англичанитът.

ДСБОсновната причина английските семейства да идват и да остават в България е, защото в малките градове и селата има по–голямо спокойствие, има повече честни хора. Много от живеещите в региона чужденци са напълно интергриани сред българите и не пропускат да посетят културно събитие.

„Много силни бяха посланията от страна на англичаните“ каза Деница Сачева. От думите им тя е останала с впечатление, че с политиката не се работи, за да се подобрява живота на хората, а се играе с с политическите инструменти, за да се издейства повече власт.

Купуването и продаването на гласове е престъпление

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button