Избори 2013

Делян Добрев: Лихвена ваканция в подкрепа на малките и средни предприятия

ГЕРБПредвиждаме въвеждане на лихвена ваканция в подкрепа на малките и средни предприятия, това каза Делян Добрев – водач на листата на ГЕРБ в хасковска област на среща с работниците и ръководството на харманлийската фирма „Тера Тангра“.

Програмата на ГЕРБ за следващ мандат предвижда в края на годината да бъде обявена двумесечна лихвена ваканция. През това време фирмите които са натрупали стари задължения към държавния бюджет от 2008 година насам ще могат да платят само главницата, а държавата ще покрие лихвите им. Около 20% на година е размера на лихвите върху публичните задължения.

ГЕРБСобствениците на „Тера Тангра“ проявиха интерес към възможностите за кандидатстване по програма „Конкурентноспособност“, като според тях това е един наистина ефективен начин за подпомагане на бизнеса.

Делян Добрев се срещна и с над 150-те служители на най-големия производител на обувки в региона „Славей Г“, които споделиха, че искат именно хора като Делян Добрев – млади и доказали се професионалисти да бъдат техни представители в парламента.

Компанията два пъти е печелила проект по оперативна програма „Регионално развитие“, което е позволило модернизиране на производството и повишаване на конкурентноспособността на продукцията им.

Купуването и продаването на гласове е престъпление

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button