Избори 2013

С 15 точки преднина отборът на Делян Добрев спечели приятелски мач по баскетбол

ГЕРБ баскетболПриятелска среща по баскетбол събра представители на ГЕРБ Хасково и ветерани и състезатели от баскетболен клуб „Хасково 2012“. В двата отбора бяха разпределени представителите на ГЕРБ и професионални баскетболисти, сред които звездата на клуба Анита Тейлане, изпълнителният директор на клуба Станислав Станков и много ветерани баскетболисти.

Водачът на листата на ГЕРБ в региона Делян Добрев бе капитан на единия отбор, а другият бе изведен на терена от петия в листата – Георги Еленков.

Много полезен играч се оказа вторият в листата кандидат Красимир Стефанов, а техничната и резултатна игра показа поставеният под номер четири в листата Владимир Митрушев.

С 15 точки преднина се наложи отборът на Делян Добрев. Крайният резултат бе 84 на 69. Публиката определи срещата като истински спортен празник.

„Не е важно кой отбор е победител в тази среща, заложихме на спортсменска игра и дадохме всичко от себе си. Надявам се, че публиката се забавлява“, каза Делян Добрев.

„До сега Делян Добрев ни подкрепяше от трибуните, сега се включи в игра и тези 15 точки разлика, с които победи неговият отбор, са изключително добра поличба“, заяви след срещата Станислав Станков – изпълнителен директор на БК „Хасково 2012“. 

Купуването и продаването на гласове е престъпление

 ГЕРБ баскетбол  ГЕРБ баскетбол
 ГЕРБ баскетбол  ГЕРБ баскетбол

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button