Избори 2013

Лидер – НИЕ: В основата на нашата програма е грижата за работещите

Лидер - НИЕВ основата на нашата икономическа и социална програма е грижата за работещите хора. Това заяви водачът на листата на Лидер – НИЕ за Хасковска област Петко Атанасов на среща с експерти от КНСБ. На нея присъстваха и вторият в листата Юлиян Семерджиев и седмата – Деница Жекова.

„Голямата грешка, която направиха управляващите е, че уплашиха всички, които се занимават с бизнес и упражниха рекет. Ние си докарахме по-тежка криза от неадекватни икономически действия „, допълни Атанасов.

Според него единственият вариант да се измъкнем от кризата е трудът. За да може обаче бизнесът да диша, трябва да му се даде въздух.

От Лидер – НИЕ смятат, че основният начин това да се постигне чрез подпомагане на родното производство, който ще даде на бизнеса данъчни облекчения и възможности за създаване на нови работни места. Ако това стане възрастните хора ще могат да получават добри пенсии, родителите – истински детски надбавки, а учителите и лекарите – адекватни заплати.

Лидер - НИЕСтатистиката сочи, че през последните години стотици фирми от малкия средния бизнес са фалирали. За да могат отново тези фирми да започнат да работят от Лидер – НИЕ смятат, че трябва да им се даде свобода и спокойствие да развиват бизнеса си.

„Трябва ни респект към държавата, но не трябва тя и управляващите да гледат на всички свои граждани като на престъпници – нещо, което се случва през последните години“, смята водачът на листата за Хасковска област Петко Атанасов.

 „Това е първата среща с политическа партия, на която чуваме нови и по-различни идеи за развитието на страната“, обяви в края на срещата председателят на регионалната структура на КНСБ Василка Иванова. Тя изрази надежда, че в по-голямата си част депутатите в новия парламента ще бъдат нови лица, които ще се обърнат към човека.

Тя подари на ЛИДЕР – НИЕ Меморандума на КНСБ за социално – икономическото и обществено-политическото развитие на България 2013 – 2017. Петко Атанасов пък почерпи синдикалистите с шоколадови бонбони – родно производство.

Купуването и продаването на гласове е престъпление

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button