Избори 2013

ДСБ подари екипи и топки на детския футболен отбор на Хасково

Деница Сачева и Николай БалкановДетският отбор на „Хасково 2009“ получи екипи и топки от кандидатите за народни представители на ДСБ. Това е малък жест, с който показваме подкрепата си за българския спорт, обясни вторият в листата Николай Балканов.

Ние сме тук заради децата, защото те са най-важни. Смятаме, че е много важно да се инвестира в децата и в детския спорт, защото това е бъдещето, допълни водачът на листата Деница Сачева.

Ние не обичаме гръмките обещания, за нас е важно това, което се случва в Хасково и не сме безразлични към успехите на спортистите. Много сме щастливи от постигнатия от Григор Димитров успех снощи. Надяваме се Хасково да може да се поздравява с още спортни успехи, допълниха кандидат – депутатите.

Деница Сачева припомни, че хасковският футбол се е радвал на огромни успехи за последно през 1984 година. Надяваме се догодина – 20 години по-късно тимът да навлезе в нов етап и да започне отново да трупа успехи, допълни тя.

Попитана за ролята на политиците и държавата в развитието на спорта, Деница Сачева заяви, че тя е от огромно значение. Има възможност част от средствата по оперативни програми да отиват директно за това развитието на спорта, вместо за информационни кампании, както беше при предишното управление. Трябва да има стратегия за инвестиция в спорта, защото години наред България се гордее по света именно със спортистите си. Трябва да направим така, че състезателите ни да не постигат успехите си само, когато отидат в чужбина. Държавата трябва да има основна роля в това, защото се оказва, че успехите се постигат въпреки държавата, коментира водачът на листата на ДСБ за Хасково.

Купуването и продаването на гласове е престъпление

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button