Избори 2013

Ирена Узунова: Бисер беше изпитание за всички българи

Ирена Узунова и председателят на БЧК Минка Мечеринкова„Бисер беше изпитание за бисерчани, за нас, за всички хора в България“, това заяви пред журналисти днес Ирена Узунова по време на откриване на изложба, отразяваща опустошителното наводнение в харманлийското село Бисер.

Като областен управител Ирена Узунова бе на мястото на бедствието в първите часове след приливната вълна. Тя координира действията на спасителите и възстановяването на селото и беше там през цялото време, познава лично всички жители на селото и е помогнала с каквото може на всеки един от пострадалите.

„Мисля, че се справихме чрез безпрецедентната съпричастност на всички към трагедията и прякото участие на държавата. Изложбата ни върна година и малко назад, а с днешна дата показва, че с общи усилия и воля възстановяването и възраждането са възможни“, каза третата в листата на ГЕРБ за изборите за народни представители.

32 нови къщи вече са изградени в Бисер. В ход е реконструкцията на моста над реката и изграждането на водопровод и канализация.

Купуването и продаването на гласове е престъпление

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button