Преса

Преглед на печата – 18 декември

ПресаНовинар Юг: “Местен бос стои зад далавера със складовете”. Единият от тях, до зеленчуковия пазар, щеше да стане музей, припомня вестникът и по темата за утрешния търг обявен от цигарената подробно пише на четвъртата си страница. 

“На 20 000 лева оценен животът” е другото водещо заглавие. Толкова ще получи семейството на загинала фелдшерка. Всички пострадали в катастрофата с автобуса ще бъдат обезщетени. Това ще стане заради задължителната застраховка за местата в обществения транспорт, която фирмата-превозвач и сключила.

“Доживотен затвор за убиец на таксист” е друг акцент от заглавият в днешния брой на Новинар Юг. Назъм Азис ще лежи доживот в затвора за убийството на Димитър Янакиев. 290 000 лв.кръвнина да плати осъденият на роднините на застреляния шофьор, реши още съдът.

И едно тревожно заглавие – “Вирус удари 10 в сърцето”. През последните дни в димитровградската болница регистрират бум на болни с миокардит и перикардит.

Хасковска Марица открива броя си с новината – “Доживотен затвор за убиеца на Бимбо”. Назъм Назми ще трябва да плати и 290 000 лева кръвнина.

“580 на опашка за общинско жилище” е другата водеща тема. 14 хасковлии със спестовни влогове си взеха лихвоточките през 2007-ма.

“Търг оставя Хасково без нов музей” по тази тема пише и Хасковска марица. Условията са изготвени за определени фирми, прокуратурата да се самосезира, зове кметът Георги Иванов. Процедурата е по правилата, контрира ликвидаторът на цигарената Мюмюн Искендер.

За тежката катастрофа има дописка в днешния брой на Хасковска Марица – “Снегоринът бил без буркан, защото е под наем”. Това казват от фирмата наела снегорина участвал в тежкия инцидент и така отогварят на обвиненията на собственика на автобуса който падна от надлеза, че липсата на светлинни означения на снегорина е довела до трагичния инцидент. 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Мюмюн
Мюмюн
18.12.2007 11:05 11:05

Себахтин, който е шеф на „Арда-Тур“ е завършил право и се мисли за адвокат, а е прост като галош и едно интервю неможе да даде.

Galq
Galq
19.12.2007 12:03 12:03

Sebahtin Ismail za6to e vsel awtobusa w sobstweniq si garaj, wmesto da otide na ekspertiza awtobusa. Ta toi tam moje da e smenil gumite na awtobusa ili drugi 4asti, koito ne sa bili w izprawnost.

Back to top button