Преса

Преглед на печата – 21 май

Преса„Новинар Юг”: „Мачорски и Живаков се млатят за 17%”- челно информира информационния всекидневник. Аптекарските босове трошат врата, леят кръв.  

„32- годишен се отрови с гъби”-водещо заглавие в броя на „Новинар”. Младият мъж ги събирал край Гугутка, Ивайловградско. В „Пирогов” се борят за живота му.

„Инфлацията прави аутобана златен”-
съобщава от втората си страница вестника. Тепърва ще търсят пари за цялостно завършване на „Марица”, призна Станишев.

„Взрив поломи вилата на ченге”– пише още „Новинар” и уточнява: Това е четвърти атентат от началото на годината срещу харманлийския полицай Латьо Латев.

И още от страниците на „Новинар Юг”: „Съдят Роко за 1,5 млн. лв. по закона „Петканов”; „Спрените евросубсидии ще извадят крави на площадите, прогнозира Йордан Атанасов”; „Стефан Данаилов награди шефката на читалище „Яворов”.
Боят между аптекарските шефове
откриваме като водеща тема и в другото хасковско издание. По случая и „Хасковска Марица” отбелязва, че конкуренцията между аптечните вериги е прераснала в брутална саморазправа.

Челото тук е пък Бомбата взривила вилата на харманлийския полицай. Работим по 3 основни версии, твърди пред „Марица” директорът на ОДП Атанас Ненков. Ровят тъмни афери, около униформения, говорят в Града на Белоногата.

„Хасково с ново елзахранване”– четем на втора страница във вестника, който допълва, че EVN инвестира 650 хил. лв. във външни елмрежи на обществени сгради и фирми.

„Резнаха незаконна ВиК връзка на „Ангелов и син”
– информира вестник „Марица”. ½ тръба преди водомера захранвала жилището на ул. „Ген. Карцов”

На страниците на „Хасковска Марица” ще прочетем още: „Паметник на 10-и Родопски полк в разруха, съдбата на терена- неясна”; „Инвалиди подават молби за придружител”; „Правят фонд срещу комарите в Свиленград”.

Поглед сега и към страниците на седмичникът „Тракия XXI век”. „Стабилното развитие на „Неохим” АД е резултат от доброто управление”- заглавие от първа страница на вестника, посветено на Деня на химика. Компанията влага нови инвестиции за разширяване обема на производство и подобряване качеството на продукцията, допълва изданието.

„Съдът катурна кмета на Крум”– четем на втора страница в „Тракия”. Георги Ангелов изнася от кабинета кофи, метли, байряци, даже и българският национален герб, товари ги в ремарке.

„Нео- Титан” пуска в действие водни съоръжения в парк „П. Пенев”– информира изданието. До края на т.г. дружеството по чистотата очаква да получи и сертификат за околната среда.

„С 20 на сто поскъпнаха строителните материали от началото на годината”
– алармира „Тракия”. Газобетонните блокчета започват постепенно да отстъпват на гръцките тухли, водноразтворимите бои изместват алкидните.

На страниците на седмичникът „Тракия XXI век” ще порчетем още: „Скакалци съсипват посеви в Меричлери, Бряст и Здравец”; „До 10 хил. лв. глоба за недекларирани имоти”; „паметникът на Димитров в алея на тоталитаризма”.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button