Преса

Преглед на печата – 11 юни

Преса“Пшеницата зян наполовина”, е челната информация в днешния брой на “Новинар Юг”. Житото е до кръста, но класовете са празни, цитира вестникът разтревожени агроспецове. 

“Война за пациенти раздели Крепост”, е другото водещо заглавие от първа страница. Кметът Петър Митев агитирал хората да се откажат от селското GP, твърди пред изданието засегнатата д-р Донка Велчева.

Още едно чело, придружено със снимка, е поместено на главната страница: “Одрусват с 500 лв. берачите на липа”. И тази година Общината не е издала разрешителни, за гражданите максимумът е 3 кг липов цвят.

”Садистът от Димитровград се предаде на жп гара”,
е водещото от криминалната хроника. Убиецът Христо Лазов искал да се люби с Минка, тя му отказала и той озверял.

“Ремонтират две детски градини в Хасково”, е положителната информация от втора страница на вестника. В детска градина № 17 вече текат по-леките ремонтни работи, а през летния сезон тя и 9-а градина ще бъдат основно подновени.

“Хайка за пациенти”, е краткото чело днес в новия брой на “Хасковска Марица”. Акт отнесе магазинерка за недекларирана продажба на вестници, гледат под лупа имотите, е допълнението към заглавието.

“Роднини и лекари забравиха 60-годишен инвалид в моргата”, пише още “Марица”. Никой не съобщил на близките на Димитър Христов за смъртта му, те два дни не проявили интерес.

“Запорираха нивите на ексмитничаря Янков”
, е водещото заглавие от трета страница. Казват кой е виновен за прехвърлените от следствения арест имоти, допълва изданието.

“Певческо трио с награда от Котел”, е дописката с адрес Харманли. Осмокласничката Татяна Добромирова бе отличена с първа награда на престижния конкурс “Фолклорна огърлица” в Котел.

“Лестър дарява 14 компютри на сираци”, “Правят проект за пречиствателна станция в Любимец”, “Търсят финансиране за Мезек”
– всичко това – в новия брой на “Хасковска Марица”.

“Английски бизнесмен ще строи приют за кучета в Димитровград”, информира днес димитровградският седмичник “Тракия”. Необходимите инвестиции за изграждане на убежището за четириноги възлизат на около 170000 лв.

“Д-р Боспатчиева обжалва катурването си от поста”, пише още изданието. Жалба до Хасковския административен съд внесе миналата сряда д-р Мария Боспатчиева, която бе предсрочно освободена от поста управител на Многопрофилна болница “Света Екатерина”, допълва още седмичникът “Тракия”. 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button