Преса

Преглед на печата – 2 август

ПресаСлужителка на РИОКОЗ ми открадна марковите очила, твърди фризьорка. Темата е водеща за “Хасковска Марица” днес. Ваня и Милена разказват, че са инвестирали 250 хиляди лева във фризьорския си салон и заради това са станали редовни жертви на бившето ХЕИ. Ако е вярно, трябва да бъде доказано чрез трети човек, отговарят от хигиенната инспекция.

Спукан водопровод наводни къща в квартал Хисаря-друг акцент от първа страница. Три дни по улиците се стичат потоци, екип на ВиК едва вчера е отстранил повредата.

Любимец гради екоцентър по ФАР, съобщава следващата публикация. Финансирането е по схема “Устойчиво развитие чрез опазване на водите и разнообразието в пограничния район”. Чаканите пари за инициативата са 40000 лева.

Под заглавие “Гърци с интерес към Ивайловград”, “Хасковска Марица” съобщава, че представители на 12 туроператорски фирми от Еврос са посетили Ивайловград, за да се запознаят с туристическия потенциал на района.

16 мюфтии на Коран-състезание– и тази тема е поместена на първа страница. Мащабното събитие се състоя в хасковския Бизнесцентър. Главният мюфтия Мустафа Хаджи отслужи след състезанието традиционния за мюсюлманите празничен петъчен намаз, а на стотиците вярващи бе раздаден пилаф.

Другите акценти в броя днес: Еколози тарашат коли за костенурки в Източните Родопи. Дават стипендии на изявени ученици в Димитровград. 1525 лева за семейството на загинал колега събраха гранични полицаи. Санкции за пожара край Александрово. Пак гастарбайтери в канавка.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button