Преса

Преглед на печата – 6 август

ПресаРоко изгърмя с 1,71 милиона, челно съобщава “Новинар юг”. Заради присъда от 100 лева хасковската Дирекция на комисията “Кушлев” успя на първа инстанция да отнеме имотите на Рашид.

По 1 тоалетна на 25000 хасковлии, отчита водещата публикация. Центърът без място за облекчаване, наплив на автогарата и зеленчуковия пазар.

BG Индиана Джоунс откри изложба за Волжска България– друг акцент от първа страница.В 51 фотографии хасковлията Христо Събев показва следи от българско присъствие в селището Золоторьово, на 15 километра от руския град Пенза. Изложбата откри професор Николай Овчаров.

Хасково става побратим с португалския Визеу, информира дописка на втора страница. Кметът Георги Иванов подписва в четвъртък споразумение с колегата си Фернандо Руаш.

И още от заглавията в броя днес: Центърът на Димитровград без чешма, Хасково-с една. Хванаха нелегална булка от Анадола. Свиленград спешно ремонтира 2 школа. Тръгват търгове за ученически превози в Ивайловград.

Тираджии и сутеньори вадят ножове заради проститутки– челното заглавие на “Хасковска Марица”. мелето станало в заведение край Хасково, с полиция укротили страстите.

Вятър и слънце съсипват реколтата, е водещата тема в сряда. Вадим едва 1,5 тона от 10 декара с корнишони, домати и пипер съхнат, жалват се производители.

14,88 лева за кубик дърва в Маджарово– следващо заглавие от първа страница. цената е гласувана на последното заседание на Местния парламент. Стойността е в рамките на сечището, а реално населението ще плаща близо два пъти повече заради разходите по товарене и транспорт.

ВиК ремонтите под въпрос, парите кът– акцент от втора страница. Териториални съвети поемат водоснабдяването, предвижда нов закон.

Другите заглавия от “Хасковска Марица”: И хасковските фермери на протест за пари. Хванаха пистолет и патрони на Капитан Андреево. детските площадки в Харманли тънат в бурени.

И основното от седмичника “Тракия”: Гавра с паметта на мъртвите, вандали вилняха на старите димитровградски гробища, поломиха надгробни плочи. Уволниха шефа на КАТ-Хасково дисциплинарно. Марийновци правят читалище. Стартира оптимизация на детските градини и ясли в Димитровград. До 10 бона глоба грози двама търговци на неделния пазар. Свикват комисия за обявяване на нови паметници на културата.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button