Преса

Преглед на печата – 28 август

ПресаНовинар Юг: “Дете оцеля в 3-метрова шахта” водещо съобщава вестникът. 8-годишният Лъчезар паднал, докато родителите му пиели кафе. Община Димитровград проверява всички съоръжения.  

“Опел с 2 салта на “Дунав”. Опел направи две салта и се приземи на колела в ниската част на ул. “Дунав”. Шофьорката на леката кола се отърва само с уплаха. Повреда в спирачките хвърли колата в дерето, се допълва в дописката.

“Откриха християнски гроб на Глухите камъни”
, информира в друга публикация Новинар Юг. Находката потвърждава хипотезата, че светилището на траките е използвано от ранните последователи на Исус в Източните Родопи.

“Тел 112 в Хасково след два месеца”, четем още на страниците на изданието. Единният европейски номер за спешни повиквания ще заработи тук през октомври.Хасково и регионът ще бъдат свързани към кърджалийския център.

“1 милион лева и Младежкият става трансграничен център”. Процедурата по проекта, който ще се осъществява съвместно с турците от Люлебургаз, тръгва до месец.

Хасковска Марица: “Две семейства в болница след обяд в закусвалня”, челно заглавие за този вестник. Подозират развалена храна или болен служител за източник на заразата. Местните институции мълчат за случая, информацията идва от Здравното министерство.

“100 семейства без вода, не плащали 10 години”, тема на друга публикация. Багери прекъснаха снабдяването на домакинства в Свиленград, някои дължали по 2500 лв.

“Трафикант крие бебе в тенджера на Капитан Андреево”, четем още в Хасковска Марица. Скритото дете било на 3 години, а турски гастарбайтери, пробвали да преведат незаконно децата си през българската граница, се оплаквали от лошо отношение на българските власти.

“10-годишно дете пропадна в 4-метрова шахта”. Боклуци на дъното спасяват ученика от сериозни травми.

“Гърци местят бизнеса си в региона”, информира в друга дописка Хасковска Марица. Ниският данък е привлекателен за чуждите предприемачи, търсят се търговски площи. 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button