Преса

Преглед на печата – 2 септември

Вестниците в Хасково“Новинар юг”: 14 от 16 баровци в Хасково крият имоти, челно информира вестникът. Данъчните започнаха проверки на собствениците на луксозни жилищни и бизнессгради, идва ред и на скъпите автомобили. Фермери затварят Е-80 за 3 часа, е темата на водещата публикация. 100 млеко- и зърнопроизводители, животни и техника блокират изхода от Горски извор в сряда по обед.Намерението ни е това да се случва всяка сряда, докато правителството не се вслуша в нашите искания, казва зампредседателката на Асоциацията на млекопроизводителите Пенка Ботева.

Отлагат откриването на пътя за Болярово-голямото заглавие от страница четвърта. Общината започна последния етап от реконструкцията. Ремонтират и еднопосочната улица “Руен”, която свързва булевард “Никола Радев” с “България”.

Дават по стотачка в “Хасково” за победата-спортният акцент в изданието днес. Първите си премии за сезона заработиха червено-белите, след като победиха в неделя гостите от Созопол с 2:1.

И още от заглавията: Учебната година в спортното почна без седем учители. 22-ма не писаха по български. Турция удари с такса българските тирове. Свиленград отваря читалище в Одрин.

Ромка скача на полицаи, хапе си тялото-челното заглавие на “Хасковска Марица”.30-годишната Лиляна Гемеджиева ще лежи 10 дни зад решетките за обидно и арогантно отношение към органите на реда. В петък вечера в къщата й имало купон. Заради оглушителната музика съседи извикали полиция. Със сопи и брадви компанията отбила атаката на униформените.

Оставиха 52 деца на една учителка, е водещата тема днес. Според родители една единствена учителка е приела 52 3-годишни деца, преместени от яслата в градина №15 в квартал “Орфей”.Двете педагожки и жена от помощния персонал са били на линия, контрира ръководството на Обединеното детско заведение.

И от Хасково уволняват кабинета-друг акцент от първа страница. В центъра на областния град опозицията ще организира пунктове, в които хасковлии ще могат да разпишат заповеди за уволнение на правителството.

Богаташи крадат вода в Мезек-голямото заглавие от втора страница. Незаконни връзки към къщите разкриха от ВиК, глобите до 4000 лева са платени за два дни.

Започна свещеният Рамазан. Комисия проверява намаления. Пребиха младеж в “Али баба”. Прокуратурата нищи скандал със сеч, поръчана от мъртвец, са другите акценти в “Хасковска Марица” днес.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button